Hasvik, NO
temperature icon 7°C
mrholení s deštěm
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 11°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 9°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Averoy 2018

ac nejsem spravce a ani majitel campu na Averoy, zahajuji toto tema nekolika obrazky z ledna tohoto roku. Averoy totiz neni jen jeden camp!! Je to krasny ostrov s prenadhernou prirodou a mnoha milymi lidmi. Campu je tam nekolik a jejich hoste se tu urcite radi podeli o zazitky  .... kdyz budou chtit ;-)

Odpovědět

Ahoj!

Dnes celý den na vodě a přesto trochu zklamání. Ryby jsme chytali, asi jako když jdete na houby a nerostou. Bylo potřeba je hodně přemlouvat 😀.

Ale nebyli jsme jediní, prostě to dnes moc nešlo. A to jsme se dostali na všechna vytipovaná místa. Já chytali na gumy od Miloše (něco jako Dufkovky), Radek ZOOMy a mladý Radek pilkřík.

Přesvědčili jsme pár lepších pollacků, dvě obecně, spustu pomalu kilových makrel a salátových kellerů.

Na Milošovu gumu překvapil i menší žralok 🙂.

Zítra ráno to bude, doufám, brát lépe 😉.

Hrozné tady padá WiFi, tak poslední pokus o vložení dalších obrázků...

Slíbený žralok na gumu.

Tak snad...

Kolegům od vedle se při lovu na maso podařil menší ďas

Sorry, dál bych více obrázků, ale technika nesouhlasí 😀

Je to fajn, když mladší generace (Adam) podává reporty a já mohu jen souhlasit. Také doufám, že se to zlepší. Možná je to i tím, že tu nejsou makrely, tak jako jindy, nevím. Hlavní je, že nám počasí dovolí vyjet.

Tak dnes další den na vodě 🙂

Sice nic extra velkého, co by stálo za chlubení, ale zachytali jsme si 🙂.

Polaci, vše co 75cm, obecných poskrovnu a jinak se překvapení nekonalo. Bohužel 😐.

Co nás těší je, že jsme našli štikozubce a máme ještě jeden tip 🙂. Zítra je vyzkoušíme a navečer možná mníky😉.

Makrely se chytají letos opravdu velké. Často i ke kilu. Do udírny, jak dělané 😀. Je sice třeba je trochu hledat, ale pak jdou spolehlivě 🙂

Škoda, že o obecné je tady trochu nouze. Ale ještě nejedeme, tak to třeba zvrátíme🙂

Ahoj, dnes to máme za 23 na Averoy a chtěl bych se zeptat kde jste letos našli štikozubce, jsou opět jako loni u tyče, nebo jsou i někde blíž?

Škoda, že o obecné je tady trochu nouze. Ale ještě nejedeme, tak to třeba zvrátíme🙂

Ahoj Adame - pozdrav mi tam celou osádku. My měli letos skoro to samé - hafo polaků, sporadicky keleři a obecné - bída. Převážně jsme chytali na červené Zoomy, pak Medák přešel na zelenou barvu a ať to byla guma, nebo pilkr, tak měl jisté záběry od velkých kelerů. Míra nasadil modrého flashjiga a přišly naprosto brutální jízdy od polaků - já zkoušel oranžový, ale bez potahu. Pokud máte něco takového ve výbavě, tak neváhejte zkoušet............... :wink: Domluv technice a vraz nám tady zase nějaké foto, ať máme na co koukat............ :shock: Zatím se mějte a poslouchejte rady určeného pitného referenta!  :mrgreen:

Ahoj Milane (Jimmi)!

Díky za tipy! ;-) Dneska jsme chtěli zkusit ty štikozubce a byl docela problém chytit nástrahy 😀

Znáš to. Když je nechceš, tak je chytáš i na pilkr.

Jinak opět nic extra. Štikozubci max metr ( Ráďa) a sektám jednoskvrnka a vlastně jedna máčka. Fotek mám minimum, protože nic bombastického a navíc poprchávalo.

Zítra se na vodu nedostaneme, tak snad další dny. Už se nám to také krátí.

Ahoj! Včera jsme štikáče objevili u tyče, jako vloni, ale chytají se i v půli cesty. Milan Ti poví, kde přesně 😉. Tam se jich chytilo méně, ale zase tt větší.

Posádka děkuje za pozdravy a slibuje, že bude dodržovat pitný režim.PS: mladý tady symbolicky zapíjí d svou první letošní metrovku. Na fotce je však nějaká sedmdesátka, kterou chytil hned v zápětí 😉

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!