Zdravím Vás kolegové. Plánujeme pro letošek další výpravu na sever. Nemáte někdo nové zkušenosti s placením mýtného v Norsku přes kreditní kartu v tomto roce. Odkaz z Autopass.no mě přesměrovává na stránky EPC.
Díky Brum
Zdravím Vás kolegové. Plánujeme pro letošek další výpravu na sever. Nemáte někdo nové zkušenosti s placením mýtného v Norsku přes kreditní kartu v tomto roce. Odkaz z Autopass.no mě přesměrovává na stránky EPC.
Díky Brum
Něco aktuálního o Autopassu. Včera mi přišla faktura na 270NOK (851,24Kč.) za průjezd do Aure a zpět vsrpnu 2016. Splatnost 3 dny. Mají UniCredit bank Czech Republic. Faktura od Euro Parking Collection plc London. Pro zajímavost, pokuta z toho byla 57NOK. Podávám zprávu pro aktualizaci. Ahoj.
Odpovědět
scan:
Jak jsi z toho poznal pokutu ? Mě taky přišla faktura, ale pokuta tam není specifikována. Já na Hitru a zpět v srpen/září 2016 za 1986,-Kč
Odpovědět
Prekvapila mne ta rozdilna cena Aure - Hitra skoro stejna trasa a rozdil o 100%.A scan v tom ma jeste pokutu.Jeli jste po trojce nebo sestce?
Odpovědět
Jeli jsme po 3 a 714 na Hitru. Poplatek za dva úseky na 714 před Hitrou je 248 Nok (tam i zpět).O to by měla být vyšší cena.
Odpovědět
jde mi spíš o to zda se nechá registrovat kreditní karta a spz, jako v předchozích letech na autopass.no . Ať si vezmou zálohu a pak příjde vyučtování.
Odpovědět
Také mi v pátek přišla faktura na 457 NK,jeli jsme v srpnu 2016 na Averoi.Ale pokuta nebyla vyčíslena.V 6 lidech zanedbatelná částka.Kvlada
Odpovědět
Ahoj.
Tunel na Hitru je taky přes autopass nebo nějak sólo? Jedeme tam prvně. Dík za info.
Odpovědět
To VIT/Brum
podivejte se sem - dolni cast stranky. Zde to mate vysvetleno.
Odpovědět
To Scan:
Zajimala by me ta pokuta.
Pokuta 57 NOK je nejaka podivna - mohl byste mi na mail poslat tu fakturu? Rada bych se na to podivala - pokud vam to nevadi.
Muj mail je janaseitz@centrum.cz
Odpovědět
Na stránkách autopass.no mají, že se má pomalu projet, systém si načte SPZ a pošlou vám fakturu. Mě dneska přišla poprvé za dobu, co tam jezdim faktura za loni 330NOK. Důvodem, proč předtím nechodila, bylo patrně, že v seznamu zemí, kam fakturu posílají jim tam chyběla CZ. Už na to přišli a dali jí tam.
Odpovědět