Zdravím Vás kolegové. Plánujeme pro letošek další výpravu na sever. Nemáte někdo nové zkušenosti s placením mýtného v Norsku přes kreditní kartu v tomto roce. Odkaz z Autopass.no mě přesměrovává na stránky EPC.
Díky Brum
Zdravím Vás kolegové. Plánujeme pro letošek další výpravu na sever. Nemáte někdo nové zkušenosti s placením mýtného v Norsku přes kreditní kartu v tomto roce. Odkaz z Autopass.no mě přesměrovává na stránky EPC.
Díky Brum
Zdravím, no musím říci, že dřívější systém (zadat cestu pouze do Autopass) mi připadal jednodušší.
Nevíte někdo prosím jak odstranit zadané auto na záložce Vehicles? Pořádně jsem si nepřečetl návod a místo abych zadal kamarádovo auto do Vehicles Assigned To You zadal jsem ho jako by bylo moje?
Díky za radu Honza
Odpovědět
Auto som si zaregistroval ale ešte som nebol s ním v Nórsku. Tiež sa mi zdá predchádzajúci systém lepší napr. v tom, že som si časovo ohraničil príchod a odchod do a z Nórska. Mal som prehľad o mojich objednávkach a následných faktúrach. Neviem, či sa tu bude hneď po prejdení mýtnej brány zobrazovať na internete prejazd.
Odpovědět
Ja si taky myslim, ze to drive bylo jednodussi, ale nic nenadelame.
Kvuli zmenam je nutne konaktovat EPC https://www.epcplc.com/account/help "How can I delete vehicle" a kontaktni formular na "other questions"
Na svem uctu u EPC uvidite faktury i fotky a informace o prejezdech.
Odpovědět
V Norsku je při projíždění některých mýtných bran zaváděno rozdělování vozidel podle vlivu na životní prostředí. Mýtné poplatky budou vycházet z environmentálních parametrů každého jednotlivého vozidla. Zpočátku to bude zavedeno u mýtných bran v Oslu (od 1.10.2017), později však bude zavedeno i u dalších zpoplatněných silnic v Norsku. Aktualizované informace o dalším zavádění budou k dispozici na adrese http://www.autopass.no.
Na vasem konte je v menu nova kolonka Rozdelovani podle vlivu na zivotni prostredi. Tam je uvedeno vase zaregistrovane auto, kliknutim na znacku se otevre formular, kde doplnite udaje. Co presne ma slouzit jako dukaz nevim, ale mela by na dokumentu byt videt znacka auta. U pronajatych aut by mel data o vozidle zadat majitel auta.
Odpovědět
Za pár dní ideme zas do stredného Nórska a ako vždy som chcel zaregistrovať auto na stránkach EPCplc.
Vyzerá to tak, že AutoPass funguje znovu inak.
Ktorý portál teraz používate?
Odpovědět
Ahoj. Jak píše David, tento funguje dobře. Chodí přehled každý měsíc co online z karty odečtou v eurech.
Odpovědět
Ďakujem za informáciu.
Už som skúšal registráciu, ale máme prenajaté auto je tam potreba vložiť doklady.
Aj keď nám majiteľ doklady poskytne, tak sa bojím, že mi začnú chodiť faktúry za ďalšie obdobia.
Pred tým som si zadal obdobie, kedy tam budem.
Dá sa to aj tu?
Odpovědět