Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aure a okolí

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

Odpovědět

To rostak : Nic mi ještě nedošlo - skuz znovu

Trochu snění než nám to začne máme to 86:-(:-(:-([yt=k9Qxe10eSNw&context=yt]k9Qxe10eSNw&context[/yt]

Pěkný fotky a video , které připomene ty krásné chvíle strávené v Eidestrandě . Jen tak dál. Aspoň je na co se dívat než přijde ta pravá chvíle.

To Dedek pekné video a fotky prajem vela krásnych zážitkov!!!!!!

Vloni 2011 jsme s manželkou jako nerybáři nováčkovali v Rybářském ráji od Ideal Tour - dříve Korlinu. Na těchto stránkách jsem si o Korlinu lecos přečetl, ale řekl bych, že s Ideal Tourem se mnohé zlepšilo. Je pravda, že nemám s čím porovnávat, ale je i pravda, že po 10 dnech pobytu jsme se zařadili mezi nešťastníky postižené Norskem. Vloni jsme brali první poznatky, letos už víme,co chceme a jsme i líp vybaveni. Podle toho, co jsem si tu přečetl se v kempu potkáme s Petrasem. Pobyt 23.7 - 8.8. Moc rád bych od někoho uvítal informace o nejlepších lokalitách kolem "Korlinu". I když jsme byli vloni moc spokojeni, tak jsme se po okolí spíš placatili poblíž. Na letošek jsem dost podrobně prošel na internetu mapu mořského dna od Aure až na Želvu a mám spoustu vytypovaných míst podmořských kopců, které chceme vyzkoušet. Ale co už je vyzkoušené a osvědčené, to bych od některého délesloužícího rád slyšel.Počítám, že tak jako vloni se budeme víc věnovat vláčce, ale na pilkr jsme také vybaveni. Také jsem slyšel, že u přístaviště se dají úspěšně chytat platýsi.

To kloboukatej : s kolegy jedeme do Korlinu již teď potřetí za sebou a podle toho, co jsme tu mohli číst o Korlinu kdysi, mohu potvrdit, že je to dneska fakt někde jinde. Reinkarnace tohoto střediska Ideal tourem se daří a třeba na můj vkus je to supr již teď. Ale je taky třeba vědět, že je to pravděpodobně jiná rybařina než na Soroyi. 8-) Jestli budeš chtít, napiš mi SZ s emailem a nějaké fleky ti pošlu.

To kloboukatej: vloni s námi jeli stejným busem klienti právě do "Korlinu". Co říkali, tak odvoz od vody na telefon a celkově si na nic v kempu nestěžovali. Podmínky rybolovu tam znali z dřívějška a nedali na něj dopustit. Nachytáno měli hodně, ukazovali fotky. Měli dorše a kelery okolo metru. Ale i z vlastní zkušenosti vím, že tam je to hodně o znalostech místních podmínek, bylo to tenkrát moje první Norsko:-)

Jezdil jsem ke Korlinu skoro od začátku až do roku 2009 a je pravda,že rybařina tam byla super.Dalo se vyjet i za větru.Pošli mi email,mám někde mapy s místama,tak ti je nascenuju a pošlu jestli chceš.

[citace]mthead napsal:

To kloboukatej : s kolegy jedeme do Korlinu již teď potřetí za sebou a podle toho, co jsme tu mohli číst o Korlinu kdysi, mohu potvrdit, že je to dneska fakt někde jinde. Reinkarnace tohoto střediska Ideal tourem se daří a třeba na můj vkus je to supr již teď. Ale je taky třeba vědět, že je to pravděpodobně jiná rybařina než na Soroyi. Jestli budeš chtít, napiš mi SZ s emailem a nějaké fleky ti pošlu.[/citace]

Mail jsem poslal, předem díky. Jinak mám zprávy, že místo telefonování pro odvoz se budou používa vysílačky. Myslím, že je to dobrá myšlenka, ušetříme za telefonování a navíc budeme moci komunikovat i mezi sebou. Dobrá věc i pro bezpečnost. Dočkáme se zřejmě také kryté filetárny.

Ve srovnání s většinou jiných kempů nám chybí možnost půjčit si echolot, ale zase máme nízkou základní cenu za pobyt.

Můžu potvrdit co tu píše mthead.Byl jsem tam v roce 2008,a poletech v loni,a opravdu se to nedá srovnat.Personál v kempu je úpně někde jinde než to bylo.Ryby se dají nachytat,pěkné,a za solodní peníze.

Kamarád byl s Idealem loni a taky říkal,že se to nedá srovnat.Jen by asi měli koupit nové lodě.Na některých,co tam byly dřív,bych se bál vyjet i na Lipno.Rybařina je tam ale stále dobrá.

[citace]kloboukatej napsal: mthead napsal:

To kloboukatej : s kolegy jedeme do Korlinu již teď potřetí za sebou a podle toho, co jsme tu mohli číst o Korlinu kdysi, mohu potvrdit, že je to dneska fakt někde jinde. Reinkarnace tohoto střediska Ideal tourem se daří a třeba na můj vkus je to supr již teď. Ale je taky třeba vědět, že je to pravděpodobně jiná rybařina než na Soroyi. Jestli budeš chtít, napiš mi SZ s emailem a nějaké fleky ti pošlu.

Mail jsem poslal, předem díky. Jinak mám zprávy, že místo telefonování pro odvoz se budou používa vysílačky. Myslím, že je to dobrá myšlenka, ušetříme za telefonování a navíc budeme moci komunikovat i mezi sebou. Dobrá věc i pro bezpečnost. Dočkáme se zřejmě také kryté filetárny.

Ve srovnání s většinou jiných kempů nám chybí možnost půjčit si echolot, ale zase máme nízkou základní cenu za pobyt.[/citace]

S tím telefonováním to není tak zlé,pouze se prozvonilo a auto přijelo do pěti minut.Jedinný problém je nutnost od asi 22 do 7 hodin nerušit v přístavišti,takže na noční lov je třeba odjet a vrátit se až ráno.Pokud pojedeme ve stejný termín tak to můžeme probrat,já jsem tam byl 4x a loni jsem byl sám,tak jsem nemohl jezdit daleko ale stejně to bylo nejlepší.Echolot jsem si koupil už při druhé návštěvě,loni jsem naváděl další dvě lodě do míst s potřebnou hloubkou a všichni jsme si dobře zachytali.Mapy taky nejsou problém.

[citace]mara45 napsal: Kamarád byl s Idealem loni a taky říkal,že se to nedá srovnat.Jen by asi měli koupit nové lodě.Na některých,co tam byly dřív,bych se bál vyjet i na Lipno.Rybařina je tam ale stále dobrá.[/citace]

Na zpáteční cestě se řidiči domlouvali,že letos než začne sezona,tak dají do pořádku lodě,mají nějakou větší partu,která dělá renovace.Jinak jsem zatím jezdil jen na jejich lodích.Vím,že video zkresluje,ale jezdil jsem v daleko větších vlnách než bylo vidět na záběrech,alespoň podle bílých čepic na vlnách.Ikdyž to nevypadá,tak do tohoto místa určitě stačí,na moře je to daleko a pokud je člověk opatrný,tak by neměly být problémy.Podle personálu se ještě za ty roky nikdy nic nestalo.

Jezdil jsem tam několik let koncem března s větší partou,dávat dokupy lodě a chaty před sezonou.Letos tam kamarádi jedou zase.Je pravda,že lodě co tam jsou,tak na fjord stačí.Jednou byly ale takové vlny,že část posádek musela zůstat na druhém břehu fjordu a kluci pro ně jeli autem.Druhý den jsme pak s většíma loděma zbytek lodí odtahali do přístavu.Jak zafouká,tak na hlavním fjordu se to pěkně zavlní.

[citace]mara45 napsal: Jezdil jsem tam několik let koncem března s větší partou,dávat dokupy lodě a chaty před sezonou.Letos tam kamarádi jedou zase.Je pravda,že lodě co tam jsou,tak na fjord stačí.Jednou byly ale takové vlny,že část posádek musela zůstat na druhém břehu fjordu a kluci pro ně jeli autem.Druhý den jsme pak s většíma loděma zbytek lodí odtahali do přístavu.Jak zafouká,tak na hlavním fjordu se to pěkně zavlní.[/citace]

To se občas stane,většinou to netrvá dlouho a je kde se schovat.Loni jeden den hodně foukalo,tak jsme pokoušeli z mola platýze - s úspěchem.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!