Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Aure a okolí
- Toto téma obsahuje celkem 1,262 odpovědí. Do diskuze (138 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hyse a poslední změna proběhla před 2 roky a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#31902 8.3.2012 v 12:26
To rostak : Nic mi ještě nedošlo – skuz znovu
#31930 8.3.2012 v 16:41Trochu snění než nám to začne máme to 86:-(:-(:-([yt=k9Qxe10eSNw&context=yt]k9Qxe10eSNw&context[/yt]
#31934 8.3.2012 v 18:32Pěkný fotky a video , které připomene ty krásné chvíle strávené v Eidestrandě . Jen tak dál. Aspoň je na co se dívat než přijde ta pravá chvíle.
#31941 8.3.2012 v 20:12To Dedek pekné video a fotky prajem vela krásnych zážitkov!!!!!!
#31953 8.3.2012 v 21:28Vloni 2011 jsme s manželkou jako nerybáři nováčkovali v Rybářském ráji od Ideal Tour – dříve Korlinu. Na těchto stránkách jsem si o Korlinu lecos přečetl, ale řekl bych, že s Ideal Tourem se mnohé zlepšilo. Je pravda, že nemám s čím porovnávat, ale je i pravda, že po 10 dnech pobytu jsme se zařadili mezi nešťastníky postižené Norskem. Vloni jsme brali první poznatky, letos už víme,co chceme a jsme i líp vybaveni. Podle toho, co jsem si tu přečetl se v kempu potkáme s Petrasem. Pobyt 23.7 – 8.8. Moc rád bych od někoho uvítal informace o nejlepších lokalitách kolem “Korlinu”. I když jsme byli vloni moc spokojeni, tak jsme se po okolí spíš placatili poblíž. Na letošek jsem dost podrobně prošel na internetu mapu mořského dna od Aure až na Želvu a mám spoustu vytypovaných míst podmořských kopců, které chceme vyzkoušet. Ale co už je vyzkoušené a osvědčené, to bych od některého délesloužícího rád slyšel.Počítám, že tak jako vloni se budeme víc věnovat vláčce, ale na pilkr jsme také vybaveni. Také jsem slyšel, že u přístaviště se dají úspěšně chytat platýsi.
#32003 9.3.2012 v 11:51To kloboukatej : s kolegy jedeme do Korlinu již teď potřetí za sebou a podle toho, co jsme tu mohli číst o Korlinu kdysi, mohu potvrdit, že je to dneska fakt někde jinde. Reinkarnace tohoto střediska Ideal tourem se daří a třeba na můj vkus je to supr již teď. Ale je taky třeba vědět, že je to pravděpodobně jiná rybařina než na Soroyi. 😎 Jestli budeš chtít, napiš mi SZ s emailem a nějaké fleky ti pošlu.
#32005 9.3.2012 v 12:16To kloboukatej: vloni s námi jeli stejným busem klienti právě do “Korlinu”. Co říkali, tak odvoz od vody na telefon a celkově si na nic v kempu nestěžovali. Podmínky rybolovu tam znali z dřívějška a nedali na něj dopustit. Nachytáno měli hodně, ukazovali fotky. Měli dorše a kelery okolo metru. Ale i z vlastní zkušenosti vím, že tam je to hodně o znalostech místních podmínek, bylo to tenkrát moje první Norsko:-)
#32031 9.3.2012 v 18:24Jezdil jsem ke Korlinu skoro od začátku až do roku 2009 a je pravda,že rybařina tam byla super.Dalo se vyjet i za větru.Pošli mi email,mám někde mapy s místama,tak ti je nascenuju a pošlu jestli chceš.
#32037 9.3.2012 v 18:56mthead napsal:
To kloboukatej : s kolegy jedeme do Korlinu již teď potřetí za sebou a podle toho, co jsme tu mohli číst o Korlinu kdysi, mohu potvrdit, že je to dneska fakt někde jinde. Reinkarnace tohoto střediska Ideal tourem se daří a třeba na můj vkus je to supr již teď. Ale je taky třeba vědět, že je to pravděpodobně jiná rybařina než na Soroyi. Jestli budeš chtít, napiš mi SZ s emailem a nějaké fleky ti pošlu.
Mail jsem poslal, předem díky. Jinak mám zprávy, že místo telefonování pro odvoz se budou používa vysílačky. Myslím, že je to dobrá myšlenka, ušetříme za telefonování a navíc budeme moci komunikovat i mezi sebou. Dobrá věc i pro bezpečnost. Dočkáme se zřejmě také kryté filetárny.
Ve srovnání s většinou jiných kempů nám chybí možnost půjčit si echolot, ale zase máme nízkou základní cenu za pobyt.
#32041 9.3.2012 v 19:58Můžu potvrdit co tu píše mthead.Byl jsem tam v roce 2008,a poletech v loni,a opravdu se to nedá srovnat.Personál v kempu je úpně někde jinde než to bylo.Ryby se dají nachytat,pěkné,a za solodní peníze.
#32042 9.3.2012 v 20:18Kamarád byl s Idealem loni a taky říkal,že se to nedá srovnat.Jen by asi měli koupit nové lodě.Na některých,co tam byly dřív,bych se bál vyjet i na Lipno.Rybařina je tam ale stále dobrá.
#32043 9.3.2012 v 20:23kloboukatej napsal: mthead napsal:
To kloboukatej : s kolegy jedeme do Korlinu již teď potřetí za sebou a podle toho, co jsme tu mohli číst o Korlinu kdysi, mohu potvrdit, že je to dneska fakt někde jinde. Reinkarnace tohoto střediska Ideal tourem se daří a třeba na můj vkus je to supr již teď. Ale je taky třeba vědět, že je to pravděpodobně jiná rybařina než na Soroyi. Jestli budeš chtít, napiš mi SZ s emailem a nějaké fleky ti pošlu.
Mail jsem poslal, předem díky. Jinak mám zprávy, že místo telefonování pro odvoz se budou používa vysílačky. Myslím, že je to dobrá myšlenka, ušetříme za telefonování a navíc budeme moci komunikovat i mezi sebou. Dobrá věc i pro bezpečnost. Dočkáme se zřejmě také kryté filetárny.
Ve srovnání s většinou jiných kempů nám chybí možnost půjčit si echolot, ale zase máme nízkou základní cenu za pobyt.
S tím telefonováním to není tak zlé,pouze se prozvonilo a auto přijelo do pěti minut.Jedinný problém je nutnost od asi 22 do 7 hodin nerušit v přístavišti,takže na noční lov je třeba odjet a vrátit se až ráno.Pokud pojedeme ve stejný termín tak to můžeme probrat,já jsem tam byl 4x a loni jsem byl sám,tak jsem nemohl jezdit daleko ale stejně to bylo nejlepší.Echolot jsem si koupil už při druhé návštěvě,loni jsem naváděl další dvě lodě do míst s potřebnou hloubkou a všichni jsme si dobře zachytali.Mapy taky nejsou problém.
#32045 9.3.2012 v 20:37mara45 napsal: Kamarád byl s Idealem loni a taky říkal,že se to nedá srovnat.Jen by asi měli koupit nové lodě.Na některých,co tam byly dřív,bych se bál vyjet i na Lipno.Rybařina je tam ale stále dobrá.
Na zpáteční cestě se řidiči domlouvali,že letos než začne sezona,tak dají do pořádku lodě,mají nějakou větší partu,která dělá renovace.Jinak jsem zatím jezdil jen na jejich lodích.Vím,že video zkresluje,ale jezdil jsem v daleko větších vlnách než bylo vidět na záběrech,alespoň podle bílých čepic na vlnách.Ikdyž to nevypadá,tak do tohoto místa určitě stačí,na moře je to daleko a pokud je člověk opatrný,tak by neměly být problémy.Podle personálu se ještě za ty roky nikdy nic nestalo.
#32046 9.3.2012 v 21:47Jezdil jsem tam několik let koncem března s větší partou,dávat dokupy lodě a chaty před sezonou.Letos tam kamarádi jedou zase.Je pravda,že lodě co tam jsou,tak na fjord stačí.Jednou byly ale takové vlny,že část posádek musela zůstat na druhém břehu fjordu a kluci pro ně jeli autem.Druhý den jsme pak s většíma loděma zbytek lodí odtahali do přístavu.Jak zafouká,tak na hlavním fjordu se to pěkně zavlní.
#32047 9.3.2012 v 21:58mara45 napsal: Jezdil jsem tam několik let koncem března s větší partou,dávat dokupy lodě a chaty před sezonou.Letos tam kamarádi jedou zase.Je pravda,že lodě co tam jsou,tak na fjord stačí.Jednou byly ale takové vlny,že část posádek musela zůstat na druhém břehu fjordu a kluci pro ně jeli autem.Druhý den jsme pak s většíma loděma zbytek lodí odtahali do přístavu.Jak zafouká,tak na hlavním fjordu se to pěkně zavlní.
To se občas stane,většinou to netrvá dlouho a je kde se schovat.Loni jeden den hodně foukalo,tak jsme pokoušeli z mola platýze – s úspěchem.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Aure a okolí