[citace]kloboukatej napsal: mthead napsal:
To kloboukatej : s kolegy jedeme do Korlinu již teď potřetí za sebou a podle toho, co jsme tu mohli číst o Korlinu kdysi, mohu potvrdit, že je to dneska fakt někde jinde. Reinkarnace tohoto střediska Ideal tourem se daří a třeba na můj vkus je to supr již teď. Ale je taky třeba vědět, že je to pravděpodobně jiná rybařina než na Soroyi. Jestli budeš chtít, napiš mi SZ s emailem a nějaké fleky ti pošlu.
Mail jsem poslal, předem díky. Jinak mám zprávy, že místo telefonování pro odvoz se budou používa vysílačky. Myslím, že je to dobrá myšlenka, ušetříme za telefonování a navíc budeme moci komunikovat i mezi sebou. Dobrá věc i pro bezpečnost. Dočkáme se zřejmě také kryté filetárny.
Ve srovnání s většinou jiných kempů nám chybí možnost půjčit si echolot, ale zase máme nízkou základní cenu za pobyt.[/citace]
S tím telefonováním to není tak zlé,pouze se prozvonilo a auto přijelo do pěti minut.Jedinný problém je nutnost od asi 22 do 7 hodin nerušit v přístavišti,takže na noční lov je třeba odjet a vrátit se až ráno.Pokud pojedeme ve stejný termín tak to můžeme probrat,já jsem tam byl 4x a loni jsem byl sám,tak jsem nemohl jezdit daleko ale stejně to bylo nejlepší.Echolot jsem si koupil už při druhé návštěvě,loni jsem naváděl další dvě lodě do míst s potřebnou hloubkou a všichni jsme si dobře zachytali.Mapy taky nejsou problém.