Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 1,262 odpovědí. Do diskuze (138 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hyse a poslední změna proběhla před 2 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 1,263)
  • Autor
    Petr
    Účastník
    (63 odpovědí)

Wachy napsal: 20.-29.4. AURE – Svinvika

tak to musíš posílat zprávy o průběhu, my jedeme to této lokality po Vás! 🙂

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

martinadam napsal:

…ahoj, jedeme v termínu od 23.5 do 3.6., kdo jede s námi? Díky Radim

To jedete k Hozovi, pak je to škoda mi nastupujem 4.6-14.6 😐

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

Cobra píše:. Mám dotaz, kde je nebo čemu tady říkáte ” u ponorky”? Je to když se jede ke kamenému mostu směr Aure.To je on

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

TO meduza: Pěknej halík taky na něho čekám je to jediné co jsem ještě nechytil tak doufám že přijde letos:-D:-D:-D

Meduza
    Člen
    (90 odpovědí)

To Dedek: jednou určitě přijde a třeba zrovna letos! 😛 Já bych ráda ještě kočku, v rodině už jich sice pár máme, ale mě se zatím vyhýbá 😀

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

meduzanapsal:Samozřejmě, že se najde!! Jezdíme tam už hezkých pár let a nedáme na toto místo dopustit. Honza se o nás příkladně stará a Marušky nedělní buchty nemají konkurenci

Ty buchty od Marušky nemaj chybu vždy na ně čekáme kafíčko a pak vesele na ryby :-D:-D:-D:-D:-D

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

meduza

Já bych ráda ještě kočku, v rodině už jich sice pár máme, ale mě se zatím vyhýbá

A já se mylně domníval, že by byl pro Tebe lepší kocour 😉

Meduza
    Člen
    (90 odpovědí)

Nebo tak :-D:-D:-D

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

Jsem rád že se tady našlo dost lidí kteří navštěvuví tuto lokalitu a bude tost poznatku a rad.Mi už zbrojíme.To si chcem nechat udělat zatím jsou to jen návrhy.:-P:-P

přední strana

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

Zadní

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

To meduza: Na kočky to bylo nejlepší kolem brány.Sice nebyla velká 60cm ale potěšila.:-D:-D

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Když vidím ty fotky tak je mi až do breku. Někdy kolem roku 2000 jsem tam začal poznávat krásy Norska a potom ještě asi 5x. I někteří kamarádi se tam stále vrací a já na návrat tam stále myslím. Vždy jsem tam byl přes Travel suport. Ze začátku busem potom autem. Má někdo informace co se v kempu Travel změnilo? Hlavně myslím lodě. Jinak dneska jezdíme s rodinami a dětmi na priváty. Je nás vždy 13-14 a přes cestovku se nám nechce. Nemá někdo tip na solidní ubytování a dobré lodě v této oblasti? Jinak letos v srpnu jedeme na Viknu

Mirek Příhonský
    Účastník
    (29 odpovědí)

To dedek – mám prosbu, ať koukám do mapy jak chci, tak porád nevim čemu říkáte “brána” , to je ta úžina mezi Rotoyou a Aure pod drátama, nebo až někde za mostem u ponorky v Gjerdavice

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

Wachy napsal:

To dedek – mám prosbu, ať koukám do mapy jak chci, tak porád nevim čemu říkáte “brána” , to je ta úžina mezi Rotoyou a Aure pod drátama, nebo až někde za mostem u ponorky v Gjerdavice

Je to mezi ostovy – Berrooya a Ylre Fiskholmen tomu se říká brána když jezdíme na otevřené moře.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 1,263)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(180)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...