Hasvik, NO
temperature icon 7°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 7°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 30°C
skoro jasno

Aure a okolí

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

Odpovědět

[citace]meduza napsal:

Už dnes .. [/citace]

Vím že jste dojeli v pořádku a hned první den se Vám za dařilo tak dejte ně jáké imfo:-D:-D

zdavím z Eidestrandy, cesta byla pohodová,první dva dny bylo pěkné počasí a i nějaké ryby se nachytali :-D Zato dneska od rána hustě prší a fouká, tak sedíme na baráku :-( Snad se to brzy zlepší, aby si děti něco užili :-D:-D

Zdar, dnes chč+je a chči+e, ale i tak jsme vyrazili na platejse, chytili jsme zatim pár mníků, tresek všeho druhu, štítníků haba kuk a nějaký makrely, ryb tu není jak minule, ale dá se :)

kam chodíde na ty platýse ... kolem tý žlutý pastelky?

Malej chytil svojí první tresku

Treska pěkná, na platýse chodíme kousek u kempu, kam vyhazují zbytky z ryb, písečný dno je nutností, kousek masa z makrely, nebo krvetky, dnes jedem do Aure nakoupit krevety, včera večer sauna s koupán se v moři a byčováním se březovými větvemi, bomba :-D

včera 2x žralok nej 73 cm, 7x platejs limanda, 1x mě neznámej platejs, jdu projet googl, byl kolem 50cm dlouhej bez červenejch teček, ale s většími fleky, při filetování trochu jinej vnitřek :), pár štítníků, makrel, polak ... pak najelo hejno mikro polaků a jeli jsme na boudu, pač tohle už nešlo, polačci bylo do 15 cm. Vyjíždíme v 11, pojedem na homole na přívlač, cestou dáme maso ke dnu, zdar.

Včera začali najíždětmakrely ve většim, bouchli jsme jich cca 150, polaky, kelery, mníky, paráda

[citace]Kapitan-lipanek napsal:

Včera začali najíždětmakrely ve většim, bouchli jsme jich cca 150, polaky, kelery, mníky, paráda[/citace]

Přihoď nějakou fotku, loni se ti povedli pění štikáči, letos nic?

díky.

Taky čekám na nějakou fotku s přítelkyní, nebo láska skončila a do Norska jezdíš s chlapama, bez bab?:-D

makrela monster fish

i houby rostou

docela

pár ryb

plata

šárk

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.