Hasvik, NO
temperature icon -5°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno

Aure a okolí

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

Odpovědět

To Kapitan-lipanek: Tak ty jsme ještě neslovili, bohužel. Nevím jak ostatní výpravy, ale my ne :-(

Také jsem ještě nikdy nechytil štikozubce, ale doposud jsem vždy jezdil jen v květnu až červnu a tak příští rok pojedu i koncem srpna a začátkem září, abych si je mohl též zachytat. Je to naskutečně daleko a tak mám dost času si nastudovat jak na ně.

My jsme letos už štikozubce nachytali. Byli jsme tam ještě minulý týden. Nebyli to žádní obři, max. 67, ale byli to oni;-)

Parta, co chytla ty dva ďasy, dostala na větších hloubkách i větší ryby. Říkal Martin, z kempu T.S., že je tam takhle brzo ještě neviděl.

2Pavel.v: Rozumím a díky za informaci. V jaké hloubce a na co jste ty štikozubce chytili?

parťák se vrátil ve čtvrtek, cca. lokalita Korlin.

Na dva lidi měli ryb myslím strašně moc :-S

Makrely, obecné (60+), kelery (okolo 85), polaky (max.90) nachytali. Štikozubce ale nehlásil, co pamatuji, tak ty většinou vozil až okolo srpna.

A jelikož jsem nemohl jet já, tak nevyfotil vůbec nic :-E

Díky za zprávu, za 10 dní jedeme Korlin.

My jsme chytali v Aure Štikozubce v květnu a v docela slušném množství, vždy od 80 do 1 m, na švédský pilkr ve sto metrech na dně.

Povedlo se jich ve 4 lidech vždy za turnus alespoň 15.

2Kocka: Ano, mám také podvědomí, že štikozubci až v červenci a později.

2 Vendys: Já jezdím na Hitru od Edenu a vím, že někdo říkal, že je zde chytil i dříve, ale jinak všichni tvrdí, že je to ryba, která zde je až v červenci a později. Tak to příští rok zkusím a pojedu i koncem srpna a začátkem září a uvidíme.:-P

to Kulik: Chytali jsme je od 80 do 100m hloubky do 2m nade dnem na maso z makrely. Bez pilkru, jen dva návazce s masem.

Rozumím a díky.:-|

já dával i půlku menší makrely na pilkr a šli i na to, koukni do článků, máme tam článek: štikozubci v dámském podání, nebo tak něco ...

Způsob lovu, pošlu to na dno, nechám metr - tři nad dnem, lehnu do lodi a koukám na špičku, až začne cukat, vstanu, tumáš, tumáš a zdolávačka

Díky, samozřejmě článek jsem četl a to už proto, že přesvědčuju ženu, aby jela se mnou, ale stále váhá, že budu chtít být stále na vodě a ona se bude nudit .....:-?

[citace]kulik napsal:

Díky, samozřejmě článek jsem četl a to už proto, že přesvědčuju ženu, aby jela se mnou, ale stále váhá, že budu chtít být stále na vodě a ona se bude nudit .....[/citace]

Ta moje se toho taky bála když jsem říkal, jen 6 hodin na moři denně, ale letos chtěla jet zase, tak nevim ... léto v Norsku je fajn, hlavně může chytat makrely, těch je většinou spousta a neni čas se nudit! Tenhle rok jí musim přechytat :)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!