Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 1,262 odpovědí. Do diskuze (138 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hyse a poslední změna proběhla před 2 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 1,263)
  • Autor
    dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

Kdo kdy jede Aure:-D:-D:-D

martinadam
    Účastník
    (2 odpovědí)

…ahoj, jedeme v termínu od 23.5 do 3.6., kdo jede s námi? Díky Radim

Petr
    Účastník
    (63 odpovědí)

Aure – Leusnd

jedeme od 28.4. – 11.5.2012 🙂

Mira
    Člen
    (20 odpovědí)

Jedeme asi 8Km od Aure k mestečku Vinsternes v termínu 23-30.6.2012. Byli jsme tam už loni a super. Letos jsme vynechali cestovku a domluva přímo s majitelem. Předloni u Aure moje osobní největší prohra = první ryba až po 4 dnech rybaření, samozřejmě že ostatní ale měli :-D. Nakonec ale výhra co se týče max délky ryby v partě, ostatně jako pokaždé :-P. Mám dotaz, kde je nebo čemu tady říkáte ” u ponorky”?

Mira
    Člen
    (20 odpovědí)

A teď ta loňská 2011. Délka 96, chycená u mostu u Vinsternes na vláčející prut. Jo vim, kam se hrabu na některý, ale na Aure je dobrá a hlavně že potěšila moji maličkost :-D. (kvalita fota nic moc, ale zážitek super)

Jisto
    Účastník
    (314 odpovědí)

sedivak63 napsal: Aure – Leusnd

jedeme od 28.4. – 11.5.2012

Kam tam jedete? My tam jezdili do žlutýho baráku u mostu u fabriky(ta už je zbouraná) a letos už to tam snad prý skončilo. Jedete tam nebo máte nějaký jiný ubytování?

Rozna
    Člen
    (59 odpovědí)

Nazdar lidi,

my jedeme do stejné (Hanzovy) chaty ze které sem dal fotky Radyn (ostrov Rottoya) v termínu 16.-23.6.2012.

Jinak do okolí Aure jezdíme již od roku 2004 a musím říct, že mě toto místo nikdy nezklamalo a proto se sem rádi vracíme. Ať už jsme tam byli v dubnu, červnu, červenci, srpnu či září. Vždy jsme si dobře zachytali. Někdy jsme čekali na rybu déle, ale vždy jsme se dočkali. Máme z pod mostu 94cm polaka, 104 obecňačku, a min. rok kolega vytáhl v dubnu halibuta 102 cm.

Jen bych se chtěl zeptat kam tady jezdíte v této lokalitě na mníky ?

Rozna
    Člen
    (59 odpovědí)

Pár obecňaček a kelerů, Žádní macci, ale na zachytání super :o)

Rozna
    Člen
    (59 odpovědí)

Nádherný zážitek, jet na lodi vedle kosatek … duben 2011 , AURE

Rozna
    Člen
    (59 odpovědí)

Keler 104 , nakonec nejdelsi ryba dubnove návštěvy AURE ,

chycena cca. ve 40m na 40g stříbrného pilkera.

Meduza
    Člen
    (90 odpovědí)

Tak tohoto zážitku se každý rok děsím, radši bych je viděla pěkně z mola. Ale určitě to musí být perfektní zážitek!

Dedek napsal: Najde se tady někdo kdo jezdí sem. Eidestanda-Aure

Samozřejmě, že se najde!! Jezdíme tam už hezkých pár let a nedáme na toto místo dopustit. Honza se o nás příkladně stará a Marušky nedělní buchty nemají konkurenci 😀 Jezdíme vždy v srpnu, protože máme rádi druhovou pestrost ryb. Loni se mi podařil lapit náš první halík, sice to nebyl žádný obr, ale radost obrovská! Letos nástup 11.8.

Meduza
    Člen
    (90 odpovědí)

Loni se podařil i jeden nevšední úlovek z mola

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Rozna napsal: Nazdar lidi,

my jedeme do stejné (Hanzovy) chaty ze které sem dal fotky Radyn (ostrov Rottoya) v termínu 16.-23.6.2012.

Jinak do okolí Aure jezdíme již od roku 2004 a musím říct, že mě toto místo nikdy nezklamalo a proto se sem rádi vracíme. Ať už jsme tam byli v dubnu, červnu, červenci, srpnu či září. Vždy jsme si dobře zachytali. Někdy jsme čekali na rybu déle, ale vždy jsme se dočkali. Máme z pod mostu 94cm polaka, 104 obecňačku, a min. rok kolega vytáhl v dubnu halibuta 102 cm.

Jen bych se chtěl zeptat kam tady jezdíte v této lokalitě na mníky ?

To jsem rád že je tu někdo kdo jezdí k Hanzovy.co ten jeho kutr?prubly jste ho?nám ho pujčil 2010 když ho měl chviličku koupený.a Roman prý taky koupil jeden.

Mirek Příhonský
    Účastník
    (29 odpovědí)

20.-29.4. AURE – Svinvika

Petr
    Účastník
    (63 odpovědí)

To: Jisto

poslal jsem ti soukromou zprávu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 1,263)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...