Hasvik, NO
temperature icon 7°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 13°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 33°C
skoro jasno

Aure a okolí

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

Odpovědět

To bylo první co mě napadlo, jenom to umět ;-). Zkusím donutit omladinu

To Dukey-je to velmi jednoduché,najed myší na obrázek kde to chceš zakreslit,klikni na něj pravým tlačítkem myši a vyber "otevřít v programu" a vyber "prohlížeč obrázků a faxů",otevře se ti ten obrázek,pak zmáčkni na klávesnici CTRL+E a jseš tam.... vlevo si vyber třeba Tužku nebo štětec a zakroužkuj si co chceš.Pro dokončení a uložení ůprav co jsi udělal najed vlevo nahoře na "Soubor",pak "uložit jako", a uložíš(můžeš si samozřejmě zadat název souboru,ale to uvidíš v tabulce).Toto je návod pro XP ale měl by podobně fungovat i na win7.

Tady je mapa se zakreslenými místy, kam většinou jezdíme.

červená-mník,štikozubec

zelená-to je asi to místo kde erg chytil toho halíka,jinak zde keler,mník,platýz ideální za přílivu,ryby tudy proplouvají

černá-bývalé sádky,pozor na lana,okolo v mělčinách dorši na vláčku,ideální malý pilkr 80g

hnědá-mělčiny,polak,dorša

to sedoil

Ke komu tam jezdite,kde jste ubytovani?

Jezdíme do Foldfjorden,do druhé časti na jednu soukromou chatu.Je ta klid.

to sedoil

Poslal jsem ti s.z.

To Mikulcak

Díky za radu, ale je to marný. Když si otevřu http://kart.gulesider.no/,tak mi pravé tlačítko žádnou takovou možnost nenabízí. Ale dobře se nad svou neschopností bavím :-P

Jinak na již přiložené mapě jsou Homole v pravém horním rohu, tedy tam, kde už obrázek končí, tak tam začínají - ostrůvky a mělčiny

Tak teť už mi je to úplně jasný kde ty homole jsou, dík

dukey- já si ty obrázky kopíruju ,,polopaticky,,......:-)

Najedu na Gule Sider, otevřu si na liště nabídku Sjokart - dám si velikost, jakou chci.......Potom kliknu na PrtScr, otevřu si malování, fotku vkopíruju Ctrl-C, uložím na plochu s příponou Jpeg. Tuto fotografii si potom upravím, dokreslím, ořežu v Photo filtre, uložím a je to......Vypadá to hrozně napsané, asi mě nějaký ajťák vynadá, ale já jsem s tímto postupem maximálně spokojený.......;-)

...nevím, jak dodatečně vložit fotku.....

[citace]sedoil napsal: Jezdíme do Foldfjorden,do druhé časti na jednu soukromou chatu.Je ta klid.[/citace]

je to sem nebo někam jinam?

Přidám né moc obvyklý pohled z vyhlídky.

Tady někde by to mohlo být....

radyn a ZM jezdite do Foldfjordenu?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.