Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Aure a okolí
- Toto téma obsahuje celkem 1,262 odpovědí. Do diskuze (138 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hyse a poslední změna proběhla před 2 roky a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#43417 16.8.2012 v 23:35
dneska jedu jen na platejse, 11 dní končí , mám tři bedýnky filet a hurá domu na sumce candáty 😀 omlovám e za stejné foto, ale mám toho dost … je pů druhé —- rumík, pifko, std …
😎
#43418 16.8.2012 v 23:41štikoušti jsdozu nej
#43419 16.8.2012 v 23:45stačí, spustit, lehnout s číhat .. když zataá dej mu jí a tahej .. jdu spá! dobrou
#43420 16.8.2012 v 23:58meduza napsal:
To Kapitán-lipánek: do kdy tu jste? Třeba se ještě potkáme na vodě …
Dneska je pátek, tak poslení možnost Smlouvat o rybách … ráno vstAnu kolem 1O té, dám snídani a pojedu projet zbytek benzínu … pak buduliT pletejse ,, alE rád bych se osobně SETKAL.
/SLIVOVICE, RUMÍKU VÍC ATD, MEDŮZo, JSEM NA TEBE ZVĚDAV (DNES NAPOSLED
#43421 17.8.2012 v 4:27meduza napsal:
Zdar chlapi,tak jsem tu s nějakým tím info Je tu krásně, odpoledne svítí sluníčko, ale po ránu jsou mlhy. Je tu opravdu hodně makrel, kolikrát je zapřahneme i na sedmdesáti metrech. Chytají se pěkný jednoskvrny kolem 60, štikozubci, merlani … Včera se mi povedl halík 90cm, sice žádný obr, ale radost udělal velikou.
Kapitan-lipanek napsal:
Ahoj a kam jezdíte na štikozubce, mě se to na bránu zdá moc daleko .. je to nuda ta cesta 🙂
Zatím jsme je chytli náhodně po jednom už jich máme asi 9,ale na hejno jsme ještě nenarazili. Pod vysílačem jsme zatím štěstí neměli, nebyl vhodný drift.
Jezdíme ponejvíc kolem žluté tyče a před skálou za ní. My na bránu vůbec nejezdíme, tady se dají nachytat taky krásný ryby.
Gratuluji k Halibutovi, paráda!
#43422 17.8.2012 v 4:28Kapitan-lipanek napsal:
já jezdim ns tikáče, je to bojovná fiška a chytí se jicjh dost, dneska 6 kousků, nej 97 A 95 cm
Neuvěřitelné? NA jaké hloubce? Dáváš na pilkr maso?
#43434 17.8.2012 v 7:16Kapitan-lipanek napsal: z 70 metrů je o zdatnej soupeř
A tak to není zase taková hloubka:-) ale jsou to asi bojovníci??:-D co? Jinak krásný ryby!!!
#43444 17.8.2012 v 10:43Sim napsal:
Kapitan-lipanek napsal:
já jezdim ns tikáče, je to bojovná fiška a chytí se jicjh dost, dneska 6 kousků, nej 97 A 95 cm
Neuvěřitelné? NA jaké hloubce? Dáváš na pilkr maso?
Ahoj, mladá chytá na ten WFT baltic pilk se slamerem 360 a dal jsem na to šnůrku na 26 kg, a ten proutek se ohýbá, naviják skučí … no prostě paráda, vybral jsem u tebe dobře! Pilkr 150 g s cárama makrely, dám nad dno, odložim do stojanu, lehn u na loď a koukám na špici, pak to cačne trhat, nebo ohýbat se, vstanu, dám mu jí a tahám, zdolávačky perfektní 🙂
#43449 17.8.2012 v 14:17Kapitan-lipanek napsal: meduza napsal:
To Kapitán-lipánek: do kdy tu jste? Třeba se ještě potkáme na vodě …
Dneska je pátek, tak poslení možnost Smlouvat o rybách … ráno vstAnu kolem 1O té, dám snídani a pojedu projet zbytek benzínu … pak buduliT pletejse ,, alE rád bych se osobně SETKAL.
/SLIVOVICE, RUMÍKU VÍC ATD, MEDŮZo, JSEM NA TEBE ZVĚDAV (DNES NAPOSLED
Tak to už se asi nepotkáme, přes poledne jsem vás nezahlédla a navečer už na vodě asi nebudete…
Kapitan-lipanek napsal: já jezdim ns tikáče, je to bojovná fiška a chytí se jicjh dost, dneska 6 kousků, nej 97 A 95 cm
gratuluju ke krásným rybám, ty jste nachytali před tou skálou za žlutou tyčí ? My jsme tam včera chytli dva a pak nás vyhnala mlha 😡
#43450 17.8.2012 v 14:30rosa napsal: To Meduza : Všiml jsem si namontovaného držáku na loď. Nebylo by možné detailní záběr.
Je to držák dělaný podle návodu od Cicahttps://www.rybolovnorsko.cz/forum/index.php?sekce=vypis-tematu&id=830&str=0
Jen je třeba ho ještě doupravit, aby držel dotažený ve správné poloze. Funguje skvěle. Vyfotím ho a pošlu ti to.
#43468 17.8.2012 v 17:31Ty štikáči jsou z brány, je to asi 7 km od našeho kempu (do Are je to cca 5 a jede se tam polovičně dlouho), od vašeho to bude ještě dál … je to nakonci té pevniny naproti, jezdí se tam hodně .. kolikrát deset lodí … 66 metrů se mi osvědčilo nejvíc
#43479 18.8.2012 v 7:00To meduza : Děkuji za info. Mi zítra vyrážíme na cestu. Už se těším. Malej nemůže už dospat ani jeden den. Jede po druhé a už tady plánuje kam a na jaké ryby bude jezdit. Tak zatím a ještě nějaké pořádné ryby.
#43651 21.8.2012 v 11:45Přináším aktuální info z okolí Aure, né přímo ode mě,ale jsou tam kamarádi v ,,Korlinu”. Spousta makrel, to je teď asi všude.Nejčastější místo lovu brána,vrata…,každý tomu říká jinak, je to směr od Korlinu k mostu u Aure to zúžení, odtud se nechají unášet zpět. Chytají: langy 80-120,štikozubce 75-108. Tam kde jsou makrely, tak se jim prý osvědčilo chytit menší makrelu,napíchnout ji na trojhák se závažím a pustit pod hejno dolů cca 50-70m, kde jsou větší ryby, nachytali kelery70-94,dorš nej. 108 a méně ale přece i polaky, nej měl 89cm.
Příští čtvrtek odjezd,takže to bude super chytání. 🙂
#43654 21.8.2012 v 12:35sedoil napsal:
Přináším aktuální info z okolí Aure, né přímo ode mě,ale jsou tam kamarádi v ,,Korlinu”. Spousta makrel, to je teď asi všude.Nejčastější místo lovu brána,vrata…,každý tomu říká jinak, je to směr od Korlinu k mostu u Aure to zúžení, odtud se nechají unášet zpět. Chytají: langy 80-120,štikozubce 75-108. Tam kde jsou makrely, tak se jim prý osvědčilo chytit menší makrelu,napíchnout ji na trojhák se závažím a pustit pod hejno dolů cca 50-70m, kde jsou větší ryby, nachytali kelery70-94,dorš nej. 108 a méně ale přece i polaky, nej měl 89cm.
Příští čtvrtek odjezd,takže to bude super chytání.
Tak i keleři se tam ukazujou, to je dobře, mi jich udělali cca 40 ks ale tak do 60ti cm … pěkný, ale asi prší ne?
#44376 2.9.2012 v 7:09Včera jsem se vrátil od Honzy z Eidestrandy . Omlouvám se , že jsem nepodával zprávy ale nezprovoznil jsem PC. Nějaký technický problém a nevyřešili jsme jej ani po kolektivním brífingu. Jinak rybařina báječná . Nehledě na všudypřítomné makrely , které braly i v 70 metrech se chytalo i dost velkých ryb. Na každou výpravu na vodu se chytlo několik ryb přez metr. Pošlu ještě několik fotek. Na vratech se mi povedl na přívlač Polak 96 cm., mníci o délkách 109, 106, 104 a 102, do metru několik. Synovi se tam povedla obecnačka 114 cm. a 14 kg. na přívlačovej proutek 100-300 gr. Pilkřík 60 gr. imitace makrela a červené 4 cm. dlouhé smačky. V 70 metrové hloubce zabrala treska ve sloupci asi v 50 metrech. Souboj nezkutečný , 4 x si ryba vzala třičtvrtě cívky pletenky. Chycená byla na červeného smačka za koutek v pysku. Jinak jsme tam přišli o dvě velké ryby , které se nám podařilo zaseknout tak v 80 metrch ale po 5 minutách , kdy se nám rybu povedlo zvednout asi tak cca o 10-15 m. se vyřízla.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Aure a okolí