Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 1,262 odpovědí. Do diskuze (138 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hyse a poslední změna proběhla před 2 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 436. až 450. (celkem z 1,263)
  • Autor
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Zdravím,neumím zmenšit fotku,tak to zasílám přes Michala.Chtěl bych se pochlubit úlovkem u Korlinu 28.7.2012.Poblíž kotviště najela hejna sleďů na hloubkách 20 až 30 metrů a s nimi připlavaly větší ryby.Dorši 80,90 cm a největší 114cm 13kg.Chyceno na vlačák,silon 28,sleďová peříčka,dole pilkr stříbrná ryba 100g.Zdolávání asi 20 minut.

Skopal Petr – PETRAS

Kapitán lipánek
    Účastník
    (489 odpovědí)

tak dneska jen dva lengové, dva okouníci, keler 60 cm a já zabodoval štikozubcem 95 cm 🙂

Kapitán lipánek
    Účastník
    (489 odpovědí)

meduza napsal:

To Kapitan-lipanek: krásný fotky. Mě se fotit zatím moc nedaří, ale budu se u tebe inspirovat Kde jsi čapnul ty platýze?

Taky chytáme takovou všehochut, krásný jednoskvrnky i štikozubce, ale na velkou rybu zatím čekáme Makrel je tu strašně a jsou naprosto všude.

Ahoj a kam jezdíte na štikozubce, mě se to na bránu zdá moc daleko .. je to nuda ta cesta 🙂 jinak platyse chytáme tady o bojky, připnu se k boji a chytám vertikálně, dole olovo, nad nim dva návazce a kousek krevetky, ty v Aure prodávaj za 30 NOKkilo, jsou výborný s těstovinami a česnekem 😯

Jinak se ptej, dokud tu jsme.

rosa
    Účastník
    (108 odpovědí)

Tak koukám , že nebýt Kapitana – lipánka tak se ani nedovíme jak to jde v Eidestrandě. Nějak se zasekla komunikace. Jak jsem tak pochopil , tak se pohybuješ pouze někde okolo cestovky a nemusíš za rybama vyjíždět nikam dál.

rosa
    Účastník
    (108 odpovědí)

To Medusa : Jak si vedete , zatim nijak závažné zprávy nepodáváš. Ale jak jsem pochopil , tak nějaké ryby jdou ne.

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

rosa napsal: To Medusa : Jak si vedete , zatim nijak závažné zprávy nepodáváš. Ale jak jsem pochopil , tak nějaké ryby jdou ne.

Pošli nějaké,jestli ti to půjde fotky,jsme zvědaví!!!:-D

Meduza
    Člen
    (90 odpovědí)

Zdar chlapi,tak jsem tu s nějakým tím info 😀 Je tu krásně, odpoledne svítí sluníčko, ale po ránu jsou mlhy. Je tu opravdu hodně makrel, kolikrát je zapřahneme i na sedmdesáti metrech. Chytají se pěkný jednoskvrny kolem 60, štikozubci, merlani … Včera se mi povedl halík 90cm, sice žádný obr, ale radost udělal velikou.

Kapitan-lipanek napsal:

Ahoj a kam jezdíte na štikozubce, mě se to na bránu zdá moc daleko .. je to nuda ta cesta 🙂

Zatím jsme je chytli náhodně po jednom už jich máme asi 9,ale na hejno jsme ještě nenarazili. Pod vysílačem jsme zatím štěstí neměli, nebyl vhodný drift.

Jezdíme ponejvíc kolem žluté tyče a před skálou za ní. My na bránu vůbec nejezdíme, tady se dají nachytat taky krásný ryby. 😛

Meduza
    Člen
    (90 odpovědí)

Meduza
    Člen
    (90 odpovědí)

rosa napsal: Tak koukám , že nebýt Kapitana – lipánka tak se ani nedovíme jak to jde v Eidestrandě. Nějak se zasekla komunikace.

To víš, není čas a síla. Bud jsme na rybách nebo spím :-D:-D Ale já se napravím a zase napíšu 😛

Meduza
    Člen
    (90 odpovědí)

To Kapitán-lipánek: do kdy tu jste? Třeba se ještě potkáme na vodě …

rosa
    Účastník
    (108 odpovědí)

Tak to je paráda , na tohle jsem čekal. Krásná ryba. Gratuluju . Jen tak dál. V partě co tam byla před váma tam byl známej a ty nachytali hodně štikounů , ale nevim zatím kam na ně jezdili , ještě jsem s ním nemluvil.

rosa
    Účastník
    (108 odpovědí)

To Meduza : Všiml jsem si namontovaného držáku na loď. Nebylo by možné detailní záběr.

Kapitán lipánek
    Účastník
    (489 odpovědí)

já jezdim ns tikáče, je to bojovná fiška a chytí se jicjh dost, dneska 6 kousků, nej 97 A 95 cm

Kapitán lipánek
    Účastník
    (489 odpovědí)

ještě

Kapitán lipánek
    Účastník
    (489 odpovědí)

z 70 metrů je o zdatnej soupeř

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 436. až 450. (celkem z 1,263)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...