[citace]pavel.v napsal: Ahoj, já jsem byl v Korlinu roce 2002. To byla moje první výprava do Norska. Ukecal mě kámoš a už to bylo. Od dalšího roku potom jezdím do Aure. Nejdřív jme byli dva a letos je nás osm. Nemáme možnost jezdit vlastní dopravou a proto volíme tuto možnost. Za ty roky se stalo asi jednou, že bylo v osazenstvu autobusu nějaký „individuum“, který to nějak psychicky nezvládlo. Jinak to bylo OK. Pro nás tím začíná dovolená nástupem do busu. Člověk vypne a má volno.
A k rybám okolo Aure. I po těch letech stále nacházíme nová místa a hlavně nové finty jak na ně. Začínali jsme klasicky. Okolo „ponorky“ a most Aure. Teď se snažíme, podle podmínek počasí, vyjet hlavně „skrz bránu“. Jsme vláčkaři a okolo ostrůvků a hran, tam je to naše! Polaci. Naše cílová ryba. Když to počasí nedovolí, „motáme“ se okolo břehů s twistrama. Takový polak na vláčku ve 3 metrech hloubky je to pravá rybačka.
Ale jak říkám, každý rok je trochu jiný. Letos 2. Června.
Pavel [/citace]
Zajímalo by mě,jestli se jedná o "bránu" směrem do fjordu ke Korlinu.My se zase snažíme jezdit za, směrem na Aure:-P
Autobus jezdí skoro prázdný,bylo nás tam asi 16,takže pohoda.