Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 20°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 17°C
déšť
Bergen, NO
temperature icon 14°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Aure a okolí

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 … 85 Další »
Mira
05.09.2009 ID: 523696

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

0
Odpovědět
petras
03.03.2012 ID: 1031476

Já jsem taky řešil problém,jak jezdit do Norska.Bohužel se mi nedaří poskládat partu a auto schopné cesty taky nemám.Poprvé jsem jel s Odrou,jednou jsem se přidal k partě,která měla jedno volné místo.Ostatní cesty byly se zde nejhůře hodnocenou cestovkou Korlin.Loni jsem byl poprvé po tříleté pauze s novým obsazením personálu.Nechci jim dělat reklamu,ale hodně se změnilo.Pro mně je důležitá cena a délka pobytu.Také problémy s dopravpu k vodě už nejsou,jezdí se na zavolání.Loni jsem si to užil,měl jsem k dispozici sám loď,apartmán takže jediný problém byl trochu benzin.Jezdí společně s další cestovkou která je někde u Aure,nevím přesně název.Určitě je to vhodná lokalita pro začátečníky,kteří jedou sami.

0

Odpovědět

MifakM
03.03.2012 ID: 1031477

2 rosa

Myslím si, že by Michal nebyl proti, kdyby jsi svým kamarádům o těchto stránkách řekl a určitě by mu i nevadilo, kdyby jste tu založili "vlastní chlívek" (jak diskuzi říká Janka :-) )

0

Odpovědět

MifakM
03.03.2012 ID: 1031478

2 petras

Odkud jsi? Ono je to sice pro letošek nepodstatné, protože jsme již doplnili partu kámošem z Pardubic a to jsme parta od Hodonína. Ale třeba na další roky bychom mohli mít volno.

0

Odpovědět

dedek
03.03.2012 ID: 1031484

[citace]MifakM napsal:

2 rosa

Myslím si, že by Michal nebyl proti, kdyby jsi svým kamarádům o těchto stránkách řekl a určitě by mu i nevadilo, kdyby jste tu založili "vlastní chlívek" (jak diskuzi říká Janka )[/citace]

Něco na tom bude bude teba na to zapracovat.:-P:-P

0

Odpovědět

pavel.v
03.03.2012 ID: 1031485

Ahoj, já jsem byl v Korlinu roce 2002. To byla moje první výprava do Norska. Ukecal mě kámoš a už to bylo. Od dalšího roku potom jezdím do Aure. Nejdřív jme byli dva a letos je nás osm. Nemáme možnost jezdit vlastní dopravou a proto volíme tuto možnost. Za ty roky se stalo asi jednou, že bylo v osazenstvu autobusu nějaký „individuum“, který to nějak psychicky nezvládlo. Jinak to bylo OK. Pro nás tím začíná dovolená nástupem do busu. Člověk vypne a má volno.

A k rybám okolo Aure. I po těch letech stále nacházíme nová místa a hlavně nové finty jak na ně. Začínali jsme klasicky. Okolo „ponorky“ a most Aure. Teď se snažíme, podle podmínek počasí, vyjet hlavně „skrz bránu“. Jsme vláčkaři a okolo ostrůvků a hran, tam je to naše! Polaci. Naše cílová ryba. Když to počasí nedovolí, „motáme“ se okolo břehů s twistrama. Takový polak na vláčku ve 3 metrech hloubky je to pravá rybačka.

Ale jak říkám, každý rok je trochu jiný. Letos 2. Června.

Pavel

0

Odpovědět

Radyn
03.03.2012 ID: 1031486

Já to letos řešil taky.Nakonec se mi povedlo dát dohromady partu tady na foru a jedeme na loppu k zapovi.nebylo by špatné udělat tady chlívek pro lidi co nemají s kým jet aby se mohli dát s předstihem dohromady a mohli si obědnat dobré lokality a termíny.mimochodem máme 1 místo volné.musel by to být někdo kdo by nohoru doletěl.věci mu vezmeme samozřejmě autem. se zajištěním cesty letecky máme přislíbenou pomoc od Zapy.

0

Odpovědět

dedek
03.03.2012 ID: 1031490

To pavel.v : to jezdíte do těch chatek tak to je kouse od nás.:-P:-P

0

Odpovědět

rosa
03.03.2012 ID: 1031495

MifakM :

Tak příští týden budeme mít Norské sezení v hospůdce , tak chlapcům nadnesu nabídku. Myslím , že se někdo chytí a přibudou nějací zájemci na debaty o Norsku.

0

Odpovědět

petras
03.03.2012 ID: 1031496

[citace]MifakM napsal: 2 petras

Odkud jsi? Ono je to sice pro letošek nepodstatné, protože jsme již doplnili partu kámošem z Pardubic a to jsme parta od Hodonína. Ale třeba na další roky bychom mohli mít volno.[/citace]

Díky za nabídku,já jsem kousek od Jeseníku,to by nebyl problém,momentálně jsou to trochu finance.Předloni jsem jel s dobrou partou z Prahy,ale jelikož oni jezdí třikrát do roka a to si nemohu dovolit,tak jim stačí týden.Já pořídím za jen o něco vyšší částku 16 dní pobytu,nasednu v Tišnově na autobus a o nic se už nemusím starat a na místě nevadí,kdyby se nedalo nějaký den vyjet,pobyt je dost dlouhý.Taky nevadí,když se o něco překročí limit,což většinou v autě s šesti lidmi už nejde.

0

Odpovědět

petras
03.03.2012 ID: 1031497

[citace]pavel.v napsal: Ahoj, já jsem byl v Korlinu roce 2002. To byla moje první výprava do Norska. Ukecal mě kámoš a už to bylo. Od dalšího roku potom jezdím do Aure. Nejdřív jme byli dva a letos je nás osm. Nemáme možnost jezdit vlastní dopravou a proto volíme tuto možnost. Za ty roky se stalo asi jednou, že bylo v osazenstvu autobusu nějaký „individuum“, který to nějak psychicky nezvládlo. Jinak to bylo OK. Pro nás tím začíná dovolená nástupem do busu. Člověk vypne a má volno.

A k rybám okolo Aure. I po těch letech stále nacházíme nová místa a hlavně nové finty jak na ně. Začínali jsme klasicky. Okolo „ponorky“ a most Aure. Teď se snažíme, podle podmínek počasí, vyjet hlavně „skrz bránu“. Jsme vláčkaři a okolo ostrůvků a hran, tam je to naše! Polaci. Naše cílová ryba. Když to počasí nedovolí, „motáme“ se okolo břehů s twistrama. Takový polak na vláčku ve 3 metrech hloubky je to pravá rybačka.

Ale jak říkám, každý rok je trochu jiný. Letos 2. Června.

Pavel [/citace]

Zajímalo by mě,jestli se jedná o "bránu" směrem do fjordu ke Korlinu.My se zase snažíme jezdit za, směrem na Aure:-P

Autobus jezdí skoro prázdný,bylo nás tam asi 16,takže pohoda.

0

Odpovědět

MifakM
03.03.2012 ID: 1031498

2 petras

jezdíme na 10 dnů pobytu :-) A snažíme se aby sakumprdum to bylo do 20.000 Kč.

A když říkám sakumprdum, myslím tím all-inkluzive (pobyt, loď, cesta, jídlo, benzín do lodi, drobnosti včetně trika)

0

Odpovědět

petras
03.03.2012 ID: 1031499

[citace]Radyn napsal: Já to letos řešil taky.Nakonec se mi povedlo dát dohromady partu tady na foru a jedeme na loppu k zapovi.nebylo by špatné udělat tady chlívek pro lidi co nemají s kým jet aby se mohli dát s předstihem dohromady a mohli si obědnat dobré lokality a termíny.mimochodem máme 1 místo volné.musel by to být někdo kdo by nohoru doletěl.věci mu vezmeme samozřejmě autem. se zajištěním cesty letecky máme přislíbenou pomoc od Zapy.[/citace]

Ten sever je pro mně finančně nedostupný,loni jsem se panu ZAPOVI nabízel,když sháněl lidi na opravu chaty,ale nevyšlo to.Jedině kdyby potřeboval kuchaře.Já jsem spokojený i na Halse,hlavně když je člověk v Norsku.

0

Odpovědět

petras
03.03.2012 ID: 1031500

jezdíme na 10 dnů pobytu A snažíme se aby sakumprdum to bylo do 20.000 Kč.

A když říkám sakumprdum, myslím tím all-inkluzive (pobyt, loď, cesta, jídlo, benzín do lodi, drobnosti včetně trika)[/citace]

Korlin mě vyjde na 15000 a je to na 20 dní-16 dní pobyt.

0

Odpovědět

MifakM
03.03.2012 ID: 1031501

2 petras

Ale nemáš v tom benzín, jídlo a pod...

Loni nás to vyšlo na cca 16500 Kč, letos je předpoklad 18500 (a to jen díky tomu, že si půjčujeme, po loňské zkušenosti, dodávku)

0

Odpovědět

petras
03.03.2012 ID: 1031502

Ale nemáš v tom benzín, jídlo a pod...

Loni nás to vyšlo na cca 16500 Kč, letos je předpoklad 18500 (a to jen díky tomu, že si půjčujeme, po loňské zkušenosti, dodávku)[/citace]

Samotný pobyt je 14000,jídlo - sním míň než doma,polovinu ryby,benzin byl asi 1500 ale jen proto,že jsem jezdil sám,ve třech by to bylo zanedbatelné.Z těch možností co mám mi to vyhovuje nejvíc.

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 … 85 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.