Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 21°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 16°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
jasno

Aure a okolí

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

Odpovědět

Tak hlavně že něco dělá. Štikouni dle mého apět u vysílače , že . A na maso , že.

[citace]meduza napsal: Chlapi díky, věřím že si to patřičně užije. Včera sice foukalo, ale chytali jsme z mola makrely, mě se povedla i osmdesátka obecná. Dneska je krásný počasí, ráno jsem byli vyzkoušet moře z lodi, všude jsou hejna makrel, chytli jsme i nějakýho štikozubce, skvrnky, polaka. Skvělá je druhová pestrost co se tu chytá, už máme osm druhů Průběžně zase podám zprávy.[/citace]Tak to je pěkná informace ať vám dál chytá.Dej sem i nějaké fotky jestli máš jak.Ahoj Jindřich

Já mám štítníky 4, platýse 2, polaky, kelery, jednoskvrnky, bezvousou, makrely, okouníky, mníka lenga, (lumba ještě ne), štikozubce jen jednoho - ten mě dneska pokousal.

dnešní největší úlovek, obecná 90 cm

8-O error

mníček

dnešní 8O cm

štítník

okouník

Krásné úlovky! Makrely už nekoušou? :-P:-P

mladý se daří víc, no ... konec ochutnávky z Aure a dobrou noc přeju

Ty jooo! Počasí, jak v Karibiku! Jak se ti povedlo přemluvit tu ženskou, že jela taky? 8-O

[citace]tiguan napsal:

Krásné úlovky! Makrely už nekoušou? [/citace]

Ahoj :)

Makrelám se vyhýbáme obloukem, máme jich už bedýnku v mrazící místnosti a víc nechceme ... poslední dny je pouštíme, je jich tu moc ... snad při každym duhym spouštění pilkru to dorazí do hejna a končíš, zamotaj to a máš dost práce ... takže štěstí je pokud to propadne na dno ... :) Ale nic proti makrelám, výborná ryba a ze začátku to byla bomba, ale jsou jich tady tisíce ... denně bys jich udělal bedny, tak ještě nejakou fotku dám

Tak pěkně jsi začal a už končíš jo? Víc fotek nemáš? Radost se podívat.

[citace]mirecek napsal:

Ty jooo! Počasí, jak v Karibiku! Jak se ti povedlo přemluvit tu ženskou, že jela taky? [/citace]

moje mladá, tak jsem tenhle rok vybíral dovolenou k moří já :-D, baví jí to a hecuje mě, abych vstaval a hurá na moře .. dneska to dala 6 hodin v kuse :)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.