Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aure a okolí

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

Odpovědět

Co říkáte na toto místo? Není to už moc schovaný? Daleko od otevřeného moře?

http://www.dancenter.co.uk/norway/rental/central-norway-trondelag/sor-trondelag/hemne/37599

Přenechám ubytování Aure Svinvika v termínu 23.-30.7.2011. Rezervováno pro 6 osob, možno rozšířit až pro 10. Osobně již mnohokrát odzkoušená lokalita.

Bližší informace na tel. 602 558 853

nebo e-mailu jiri.stoudek@kovokolonial.cz

http://www.fisherman.cz/content/554-auresvinvika-chata-6-10-os

Každej,kdo jezdíval ke Korlinu,tak okolí Aure určitě zná a dá mi za pravdu,že to je dobrá voda.Třeba u malého mostu naproti městečku aure nám vždy šly na twistry pěkný tresky a hlavně hodně..Nejvetší dorš byl 118 cm.U velkého mostu zas pod hejnama kelírků polaci a doršové.Už jsem tam ale dva roky nebyl,tak nevím jak to tam teď bere.

Najde se tady někdo kdo jezdí sem. Eidestanda-Aure:-D:-D

Jistěže se najde kdo jezdí k Honzovi do Eidestrandy. Bezva místo s příjemným majitelem cestovky. Jezdím sem již asi 12 let a pokaždé spokojený. Letos máme termín 21.8.-31.8. Dá se nachytat hodně druhů ryb a najdou se i pěkní kousánci. Místa i na přívlač i na pilkrování.

[citace]rosa napsal:

Jistěže se najde kdo jezdí k Honzovi do Eidestrandy. Bezva místo s příjemným majitelem cestovky. Jezdím sem již asi 12 let a pokaždé spokojený. Letos máme termín 21.8.-31.8. Dá se nachytat hodně druhů ryb a najdou se i pěkní kousánci. Místa i na přívlač i na pilkrování. [/citace]

To se podařilo v loni

Ještě to:-D:-D:-D

Pěkný kousánci , štikozubci se tam dají nachytat opravdu pěkní , mám taky vlastní zkušenosti. Najdu taky nějaké foto a zkusím to poslat.

I takový ůlovky se tam dají :-D:-D

Nejen na Bakkan Wahl se dají chytit pěkné kousky.

Přesně tak, když má člověk trpělivost a hlavně trošku štěstí . Komentář k poslednímu obrázku.

Hodně mě mrzí že se tady kté lokalitě hlásí málo rybářu,jak kdyby za to sdyděli že nejsou top když nejedou na Bakkan Wahk,Loppa,Soroya.:-?:-?

[citace]Dedek napsal: Hodně mě mrzí že se tady kté lokalitě hlásí málo rybářu,jak kdyby za to sdyděli že nejsou top když nejedou na Bakkan Wahk,Loppa,Soroya.[/citace]

To si nemyslím, spíš Ti co jezdí do oblasti aure tolik nenavštěvují tyto stránky, oproti Bakaňákům a spol. Já sám jezdim na Hitru, což je z aure co by kamenem..:-)

Můj názor je stejný . Znám plno kamarádů , kteří jezdí Aure a okolí a rádi by si tekhle pokecali nebo vyměnili zkušenosti ale asi ani o těhle stránkách neví.

[citace]kliknis napsal:

Dedek napsal: Hodně mě mrzí že se tady kté lokalitě hlásí málo rybářu,jak kdyby za to sdyděli že nejsou top když nejedou na Bakkan Wahk,Loppa,Soroya.

To si nemyslím, spíš Ti co jezdí do oblasti aure tolik nenavštěvují tyto stránky, oproti Bakaňákům a spol. Já sám jezdim na Hitru, což je z aure co by kamenem..[/citace]

I to je možné ale nějak se mi to nezdá.Je tam tolik cestovek a vždy mají plno.TAkže dost lidí.:-P

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!