[citace]kloboukatej napsal:
Kapitan-lipanek napsal:
Zdravím, Aure tento rok taky navštívim, jedu z kraje srpna, tak pokud by k tomuhle termínu měl někdo nějaké rady, byl bych rád. Chci převážně vláčet, občas pilkrovat a chytat na maso, rád bych dostal co nejpestřejší škálu ryb
Ve stejném termínu a se stejným záměrem jedu jen o trošku jižněji do bývalého "Korlinu". To se můžeme i potkat ve "vratech" nebo u mostů u Aure. Ale Aure je pro naše slabší motory už dost daleko. Budeme také především vláčet. Víc se připravujeme na dno na maso a mám podle mapy vytypovaných pár míst na okouníky, pro které jsem připravil desetimetrové návazce s více háčky. Hodně si slibuju od míst od vrat směrem k Aure. Naše nejbližší okolí přístaviště moc členité dno není, ale směrem k Aure to podle mapy vypadá mnohem lákavěji.Je tu řada podvodních kopců. Má s rybařením v těchto místech někdo zkušenosti? Mám na mysli především konec fjordu na jih od Aure.[/citace]
To to místo je top ale je to o počací.Né vždy se tam dá chytat.Když se vydaří počasí dá se tam nachytat pěkné kousky:-D:-D:-D