Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 1,262 odpovědí. Do diskuze (138 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hyse a poslední změna proběhla před 2 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 1,263)
  • Autor
    Meduza
    Člen
    (90 odpovědí)

Dedek napsal:

To meduza: Na kočky to bylo nejlepší kolem brány.Sice nebyla velká 60cm ale potěšila.

Tatí už chytil vlkoušů asi pět a pokaždé někde jinde. Tenhle byl chycenej za ponorkou.

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

meduza napsal:

Dedek napsal:

To meduza: Na kočky to bylo nejlepší kolem brány.Sice nebyla velká 60cm ale potěšila.

Tatí už chytil vlkoušů asi pět a pokaždé někde jinde. Tenhle byl chycenej za ponorkou.

Taky jsme se tam už spolu potkali.Na vás je radost se dívat s jakou pohodou a radostí chytáte.Jednou jsme se postavili vedle vás ale meje dřívější parta to po nějaké době vzdala.No a když jsta se vratili z vody tak jste měli asi 9 štikozubcu ti hleděli.To je tak dva roky ted už je všechno jinak.:-D:-D:-D

Meduza
    Člen
    (90 odpovědí)

To Dedek: fakt?? No my jsme se říkali už loni, jak jsme viděli fotku s tím parádním štikáčem, že jste nám nějak povědomej, ale nevěděli jsme kam vás zařadit 😛 I jsme si mysleli, jestli nevozíte občas pro Honzu lidi dodávkou …

K tomu chytání .. když ono je to hlavně o vytrvalosti. Mě kolikrát taky štve, když celý den nevytahnu ani šupinu, ale pak se to zase obrátí. A o tom to v Norsku je 😀

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

To meduza:Jezdím tam každý rok se svojí partou a něco pro Honza že je kamarád.:-P:-P:-P

Meduza
    Člen
    (90 odpovědí)

Tak to jo, to je ono 😀

kodl1
    Účastník
    (225 odpovědí)

Zdravím.My jsme jezdili několik na toto místo.Přidám pár fotek z místa.

kodl1
    Účastník
    (225 odpovědí)

kodl1
    Účastník
    (225 odpovědí)

Orfo
    Účastník
    (75 odpovědí)

AURE-Lesund. Boli sme tam minuleho ruku v juni. Fajn

Petr
    Účastník
    (63 odpovědí)

orfo napsal:

AURE-Lesund. Boli sme tam minuleho ruku v juni. Fajn

a my to máme za 47!!!:-D Jedeme kousek od této chaty, na foto pod most a za bojema vlevo!!! Už brousíme háčky 🙂 Leto už potřeti na to samé místo, fakt parádní místo.

Jisto
    Účastník
    (314 odpovědí)

Jojo, žlutej barák u staré fabriky, tam jsme toho prožili. Čtyři roky už tam není fabrika ale jen vystřílená díra do skály a čtyři nevzhledný kostky(domky) a od letoška tam už máme po ptákách aji s tím žlutým barákem, majitel už to prodal nebo prodává. Na tu lokalitu nedáme dopustit, a to se nás tam za tu dobu od r. 2004,někdy i 2x za rok, prostřídalo aspoň 40. I když někdy bylo krušno, vždy jsme si dobře zachytali a proběhly tam i ty nezapomenutelné výpravy co se týče zážitků a úlovků i co se týče dobrých kámošů a srandy. Jak budu mít chvilku, taky sem dám pár fotek nebo vystřihnu video a něco sem šupnu. Někdy dávno jsem tady dal ždibek videa z března 2006 tak ho oživím.

[yt=CWh2FwZJDXo=yt]CWh2FwZJDXo[/yt]

Meduza
    Člen
    (90 odpovědí)

Tak po shlídnutí toho videa jsem si musela jít pro svetr :-D:-D V tom bych asi nevystrčila nos a seděla pěkně u krbu. Doufám že to stálo za to a zachytali jste si!

Beda
    Účastník
    (658 odpovědí)

Jisto to bylo pěkné, to se ti povedlo 😀

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

Pěkné video stou hudbou.Já jsem takové počasí zažil v loni 22.3.2011 zima jak v ruských knížkách:-|:-|:-|

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To Meduza: Já byl touhle dobou na Einvice a pohoda. Do rána vždy napadlo pár desítek cm, přes den roztálo. Teplota kolem nuly. Pěkný to bylo. Jen ty přeháňky na vodě, kdy šlehaly krupičky ledu do tváře, stály za prd, ale to bylo vždy zase jen pár minut. Je tam krásně i touhle dobou.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 1,263)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...