Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 17°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Aure a okolí

Pří?tí rok vyrá?íme do této oblasti, přímo ostrůvek Ruoya naproti městu Aure, tak jestli máte někdo zku?enosti a chu?, tak mi písněte své zku?enosti. Ve staré diskuzi toho byla spousta, ale tady jsem zatím nic nena?el (hlavně ty nej místa a úlovky) Díky

Odpovědět

Aure

Aure

Taky pěkná porce - kde to je nachytaný

[citace]rosa napsal:

Synovi je 8 let . S tím zlobením jsem měl taky strach ale můžu říci , že když přijel do Norska tak byl úplně vyměněnej. Když jsme byli poslední den na rybách tak řekl , že se mu nechce jet domů . To mě dostal. Letos jede taky. Už se nemůže dočkat. [/citace]

Klukům bylo teď 8 let, kdyby jeli každý zvlášt, tak by to asi šlo, ale když jsou spolu, tak to je k zbláznění. Zatím si jezdím do Norska od nich odpočinout, tak uvidíme za rok dva :-P

Jinak fotky jsou parádní, taky zkusím něco vložit.

Jeden z důvodů, proč jezdím do Norska.

:-? To mě řekněte, kde chytáte ty štikozubce, já jezdím do Norska léta a nechytil jsem ani jednoho :)

To preparator : Já jsem je chytl kousek od vrat směrem na Korlin. Hloubka cca 100m, asi 10m nade dnem, při stahování nástrahy na mníky. Letos se na ně zaměřím. Super ryba.

Musí se na ně asi natrefit.My jsme vloni přímo naproti Kristiansundu v 60 m na rovném dně chytali na každé spuštění masa z makrel lenga nebo štikozubce.

My jsme chytli prvního štikáče asi před čtyřmi lety, a byla to pro nás taková rarita. Další dva roky jsme se na ně trochu zaměřili a nachytali jich celkem dost. Chce to najít místo, kde se zrovna zdržují a stále ho přejíždět. Nejvíc jsme jich chytli za žlutou tyčí a u radiomajáku. Jinak náhodně jsme na ně trefili různě při chytání na maso při dně.

To meduza : Jestli se nemýlím tak ten pán na poslední fotce je tvůj otec , a už jsem doma . Je to asi 2 roky , kdy jsme tam byli společně a na štikozubce jsme jezdili společně pod vysílač . Tohle si musíš pamatovat. A s těma klukama máš pravdu . Já mám taky dvojčata a můžu jezdit jenom s jedním, protože kdyby tam byli oba dva tak to by byla moje smrt. Ale rybařina chytla jen jednoho .

To je pohled ....

Preparátor: Moc krásný červenky, a velký. :-D:-D:-D

[citace]rosa napsal:

To meduza : Jestli se nemýlím tak ten pán na poslední fotce je tvůj otec , a už jsem doma . Je to asi 2 roky , kdy jsme tam byli společně a na štikozubce jsme jezdili společně pod vysílač . Tohle si musíš pamatovat. A s těma klukama máš pravdu . Já mám taky dvojčata a můžu jezdit jenom s jedním, protože kdyby tam byli oba dva tak to by byla moje smrt. Ale rybařina chytla jen jednoho . [/citace]

Jj nemýlíš :-P teď už si taky vzpomínám. A s dětma je to koukám všude stejný. :-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.