Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 279 odpovědí. Do diskuze (89 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel IGORECKO a poslední změna proběhla před 4 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 280)
  • Autor
    Dušan Piaček
    Člen
    (4 odpovědí)

Prosím o mapu Bremsnes fjordu (medzi ostrovom Averoy a mestom Kristiansund) a prilahlého volného mora     UTM32N  6995978.0   433800.0 

Vrelá vďaka za pomoc, odchádzame začiatkom mája

dalibor
    Účastník
    (298 odpovědí)

Šlo by udělat mapku ostrova Vega  7290135 x 634093 .

Chaty jsou na severnější straně ostrova.

dík dalibor

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Nechci negovat aktivitu,ale na chatách mapy jsou a na lodích na Vega je GPS a mapy.Asi jsi myslel předem se připravit a těšit se ?

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Přidána mapa BREMSNESFJORD

Milan Zabka
    Člen
    (5 odpovědí)

2 MifakM

Díky, vynikající, šel by ještě podrobnnější SKAGSTADSUNDET ?

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 Milza

Jak to myslíš podrobnější? 1:12000 je dostatečné. I když to udělám v lepším měřítku nic novějšího tam nebude. Daný fjord je v mapě č.1

Otevři si to v nějakém grafickém programu a dej si “lupu” na 100%.

Milan Zabka
    Člen
    (5 odpovědí)

2 MifakM

Dám na tvé rady a uvidím, každopádně máš spoluúčast na našem úspěchu

Díky

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 dalibor

Ta Vega to bude tak na 4 mapy

slavo
    Účastník
    (78 odpovědí)

Fakt je to ,že všude většinou mapy jsou. Ale o lovných místech by mohla pokračovat tato diskuze.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Jsou, ale ne tak velké. Vetšina je na formátu A4, v nejlepším případě A3. Toto jsou formáty větší jak A1 nebo A0

Jisto
    Účastník
    (314 odpovědí)

Zdravím MifakM, vidím že jsi mrskut přežil s jasnou hlavou a tak se na Tebe obracím s prosbou o mapu Lesund, nevím jestli to půjde, ale zkus tam dát i pobřeží ve fjordu, připadně až po Aure,jezdí tam dost lidí k Jančovi nebo do kempu s Travel support nebo na Eidestrandu k Honzovi Norovi a tak si myslím. že by to pomohlo hodně lidem. Mám to za 3 a už vrním blahem a nemůžu se dočkat odjezdu.

Nemůžu sem dostat souřadnice zkopírované z Gislinku, vždycky to zmízí, ať dělám editaci příspěvku nebo nový příspěvek (asi jedno z kouzel těchto stránek), pošlu Ti to soukromou zprávou

Tak teda nevím jestli Ti to došlo nebo ne, dám odeslat ale nevidím to v odeslanejch zprávách, když tak mi pošli kontak na Tebe, můj e-mail je jiri.stoudek@kovokolonial.cz

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

nedoslo nic, posli to na mifakm@seznam.cz

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Jinak mapa Aure je hned v prvnim prispevku.

Ursus
    Účastník
    (47 odpovědí)

4 MifakM: super práce. Jen malá rada. My si vždy nacháváme mapy zalaminovat, stojí to pár peněz. Mapu necháváme na lodi páč ji nic nevadí, na konci pobytu ji hodím do tašky a je to 😀

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

MIfakM – moc díky za mapu. Až se vrátíme popíšu vše od A do Z. Jak jsem jí nechal vytisknout, případné zalaminovíní a jak se osvědčila v praxi. Něco mám v GPS a i když jsem měl GPS v nepropustném obalu – v kterém se blbě ovládá – tak jsem si jí vyndal a lodí popojel a navigaci prostě utopil. Jasně, že voda v lodi byla slaná. Nakonec se mi navigace povedla rozebrat, kompletně omýt sladkou vodou, usušit a odnesla to pouze a jen baterka. Ale mít mapu celé oblasti před sebou, to nic nenahradí. Dopředu si člověk vybere kam by to měl jet vyzkoušet a tak se už těším, jak jí budu študovat.

Díky.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 280)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...