Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aký naviják ku Daiwa Sealine X treme Interline 30-50lbs

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 31. až 32. (celkem z 32)
  • Autor
    Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

igorko napsal:

kikibut napsal:

igorko napsal:

rastoSE napsal:

Moj osobny nazor dvojrychlostny si neber do Norska zbytocny. Dvojrychlostny mam ATD 50 ale ta ma 1,5 kg a to je uz do ruky moc tazke ozaj na trolling alebo big game.

Rasťo – dik za radu. Ja som našiel niečo podobné, len ľahšie. Za 300E. Okuma Andros – ale je dvojrychlostny. Potom este Maxel Sea Lion.

Pripajam obrazok Okumy.

Ta Okuma má obrovskou výhodu , že je úžasně malá a lehká , měl jsem ji v ruce a mohl bych ji doporučit . Páková brzda, dobrý převod a bez řadiče …. super zálžitost ,ale lepší jsou řady single speed . Menší poruchovost , protože většinou se porouchá právě převod rychlosti návijení .

Maxel Sea Lion použivájí kluci od Nordic Sea Angling a co jsem slyšel tak bez problémů .

Já letos testnu nový reel , který jsem zakoupil v Němcku a má všchno co se týče mých požadavků na naviják .

Ahoj Kiki -cena podobna ako Jigging Master?

No a to je právě ono !!! Ne ani zdaleka 😀

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

kikibut napsal:

igorko napsal:

kikibut napsal:

igorko napsal:

rastoSE napsal:

Moj osobny nazor dvojrychlostny si neber do Norska zbytocny. Dvojrychlostny mam ATD 50 ale ta ma 1,5 kg a to je uz do ruky moc tazke ozaj na trolling alebo big game.

Rasťo – dik za radu. Ja som našiel niečo podobné, len ľahšie. Za 300E. Okuma Andros – ale je dvojrychlostny. Potom este Maxel Sea Lion.

Pripajam obrazok Okumy.

Ta Okuma má obrovskou výhodu , že je úžasně malá a lehká , měl jsem ji v ruce a mohl bych ji doporučit . Páková brzda, dobrý převod a bez řadiče …. super zálžitost ,ale lepší jsou řady single speed . Menší poruchovost , protože většinou se porouchá právě převod rychlosti návijení .

Maxel Sea Lion použivájí kluci od Nordic Sea Angling a co jsem slyšel tak bez problémů .

Já letos testnu nový reel , který jsem zakoupil v Němcku a má všchno co se týče mých požadavků na naviják .

Ahoj Kiki -cena podobna ako Jigging Master?

No a to je právě ono !!! Ne ani zdaleka

Odpísané. Ak sa môj človek s nimi dohodne – ozvem sa.8-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 31. až 32. (celkem z 32)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aký naviják ku Daiwa Sealine X treme Interline 30-50lbs

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...