Poradí niekto? Chcel by som to na pilkrovanie - pilker do cca 750g
Nie elektriku.
Má význam k tomu kupovať niečo ako Balzer Adrenalin 2 AN-10 LH alebo WFT Deep Water Narrow High Speed 12LH ?
Dik za každú radu.
Poradí niekto? Chcel by som to na pilkrovanie - pilker do cca 750g
Nie elektriku.
Má význam k tomu kupovať niečo ako Balzer Adrenalin 2 AN-10 LH alebo WFT Deep Water Narrow High Speed 12LH ?
Dik za každú radu.
Ahoj, já se chystám vyzkoušet tenhle:
http://www.topfishing.eu/wft-line-counter-875-lc.html
drahej jak elektrika není, hloubku měří a koupit si ho můžeš s klikou na pravou nebo levou ruku dle libosti.
Přemýšlím o výletu na výstaviště do Brna, nebudeš tam dnes, že bysme dali řeč a pivo ?
Odpovědět
igorko-už delší čas pokukuju a spořim na tento,proti tomu co píšeš ty mě tam lákaj ty dvě rychlosti,taky bych chtěl slišet názor skušenejch NORKŮ.WFT Deep Water Super N High 2 speed 14LH8-O
Odpovědět
Taktiez by ma zaujimal nazor na FT Deep Water Super N High 2 speed 14LH.
Za kolko si ho nasiel? Ja za 258 EUR.
Odpovědět
Tak to je paráda,tady je za 8175,-KČ,to je 298 EUR.:-x:-x:-x:-xTo maj u vás,nebo venku?
Odpovědět
[citace]otta napsal:
Tak to je paráda,tady je za 8175,-KČ,to je 298 EUR.To maj u vás,nebo venku?[/citace
Máš to v správe.
Odpovědět
Ahoj igorko,zašel jsem na JEDNO :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D A při debatě mě došlo že ta cena-258-je asi za ten WFT Deep Water Narrow High Speed 12LH a ne za typ co píšu já WFT Deep Water Super N High 2 speed 14LH -takže asi neušetřim.ŠKODA OTTA.8-O
Odpovědět
[citace]igorko napsal:
Ide mi o to, či sa tie navijaky hodia k tomu prutu.[/citace]
Nevím jestli rozumím tomu co nazýváš "hodí se k prutu" Nevím jakou barvu má prut, ale když si k tomu vezmeš růžový holínky tak se to k sobě určitě bude hodit ;-)
Odpovědět
[citace]northwolf napsal:
igorko napsal:
Ide mi o to, či sa tie navijaky hodia k tomu prutu.
Nevím jestli rozumím tomu co nazýváš "hodí se k prutu" Nevím jakou barvu má prut, ale když si k tomu vezmeš růžový holínky tak se to k sobě určitě bude hodit [/citace]
Keďže nemám skúsenosti s Interline prútmi, chcel som vedieť aký typ navijáku sa k nim "hodí" Preto som pýtal radu...
Za ružové hodinky dik - už mám modré. Vraj aj s búrkovým alarmom. Ešte zistiť ako fungujú a som O.K. :-D
Odpovědět
Jeden mluví o holínkách, druhej o hodinkách, tak nevim ....... :-P:-P:-P
Odpovědět
Keď si dáš do vyhľadávača slovo "prut", nájde ti to asi 40 založených vlákien o prutoch a navijákoch.Prečítaj si a nájdeš odpoveď.
Odpovědět
[citace]JAKABO napsal:
Keď si dáš do vyhľadávača slovo "prut", nájde ti to asi 40 založených vlákien o prutoch a navijákoch.Prečítaj si a nájdeš odpoveď.
[/citace]
Ahoj. Prečítané - všetky. Prečítaj si ich ešte raz a zistíš že odpoveď na moju otázku nenájdeš.
Ale dik za tip.
Odpovědět