Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2011

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 1,684)
  • Autor
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

to david: Na okouníky začíná sezóna až od 20.8.-30.9. chytáme je na červené papriky 12/0 červená.

Soroya v ústí Breivik fjordu treska 37kg

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

¨Tak to už je fakt ryba jako prase :-D:-D:-D:-D

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Po shlédnutí foto musím všem blahopřát. Jen by mě zajímalo, zda jsou tam také v tuto dobu rybáři z jiných zemí, mimo norů a zda mají takové výsledky. Nemyslím si, že ano. Mohu se mýlit. Češi jsou kreativní. Snad nikdy jsem nebyl svědkem toho, že by jiní příslušníci nachytali takové kousky jako češi. Když tak jsou to vyjímky. Ale obecně si myslím, že jsme velmi dobří. Leto s námi jede i náš vyznačný závodní rybář – nebudu jmenovat (světově známý) a tak bych mu přál takové kousky.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

to kim: Všechny velké ryby ulovili Švédové, Dáni a Belgičani. Čechům se do takového extremu moc nechce. Většinou, když tam v březnu jedu já, tak se někdo přidá. Jinak Češi nemají moc zájem o rybolov ve Finmarku v zimním období.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 Sim

Já myslím, že zájem by i byl, ale ostatní okolnosti jsou proti 🙂

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Tak to mě mrzí,ale přesto blahopřeji. Vždy jsem fandil českým barvám.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

MifakM napsal:

2 Sim

Já myslím, že zájem by i byl, ale ostatní okolnosti jsou proti

Tomu rozumím, i já jsem musel letos jarní masaker vynechat. :-S

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (51 odpovědí)

Jedeme v utery – Soroya Sorvaer, takze nejaci Cesi budou…..

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

No konečně 😀

kara1111
    Účastník
    (31 odpovědí)

[ K poslední velké tresce, no nevím,nějak se mi ta fotka nelíbí. Mám dojem, jestli nás někdo trochu netahá za nos. Když se pořádně podíváte, tak na levé straně fotografie je odlesk okna. Že by tu tresku někdo fotil na chatě z nějaké knížky??? Obdodné fotografie mi totiž posílali kamaradi z Norska a byli tam i 100kg halibuti(z knížky)…A když sleduji počasí na Soroi v posledních dnech, tak to také nevypadá na tu fotografii.. Tak jak??? :-x:-x:-x

Radek Kuklik
    Člen
    (47 odpovědí)

No je na té fotce vidět že to není originál.Podle mého je to nekvalitní sken nebo fotka fotky. Je to znát na rozdílu jasu.Například porovnání obličeje a uzlu na laně je vidět veliký rozdíl.

Ale to ještě neznamená, že tato treska nebyla letos opravdu chycena.

Jednou jsem si vyfotil pěknou štiku a pustil.Ale chtěl jsem to poslat znamému a zapoměl jsem ji vyfotit telefonem. Tak jsem vyfotil fotku z displeje fotoaparátu.Výsledek byl obdobný.Dá se to pochopit?:-D

Jinak za 49 😛 tak doufám že tam ještě v květnu něco zbyde.

Drahoslav Chocholouš
    Účastník
    (258 odpovědí)

37 kg? nevim, nevim.

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Podívej se na ruce za řitní ploutví!Havoya 33.kg!Soroya 37.kg!A podle mě ta druhá fotka je ofocená z…..?:-|

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Chlapy je fakt že ta fotka je taková divná ale stači trochu zamlženej foťák a nějaká nečistota a je to hned plné odlesků.A hlavně proč by sem Michal vkládal nějaké falzy.Myslím že to opravdu nemá za potřebí zvlaště když je to ze 2 různých lokalyt od Dánu Švédů a kdo ví od koho ještě.Máte všichni horečku dychtíte po čemkoli z noska a pak krityzujete.Ja 6.4 odjíždím směr Rorvik-Naeroy a začínám se bát sem něco pěkného vložit kdyby se povedlo aby jste si náhodou nemyslely že doma stahuju fotky z netu a posílám je sem jen tak pro srandu.

když je to z

Radek Kuklik
    Člen
    (47 odpovědí)

No já nekritizuji, jen vidím co vidím. Ale jak jsem napsal:to ještě neznamená, že tato treska nebyla letos opravdu chycena. Nechci se nikoho dotknout to vůbec ne, nepatrim mezi rýpaly,spíše se já stávám terčem podobných kritik.Pokud je to v pořádku jedině dobře.Tak to prosím uzavřem a zacnem se opět věnovat tématu – Aktuálni informace z Norska 2011.:-D

Prosím bude někdo na Soroy třetí týden v Květnu?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 1,684)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace z Norska 2011

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...