Hasvik, NO
temperature icon -3°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace z Norska 2011

Smola Vanoce a novy rok

Odpovědět

Soroya

Pěkný kousky;-)

Zdravím mořský vlky. Chci se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti a informace k rybolovu na Soroya na přelomu srpen/září. Zajímá mě hlavně počasí, teplota, možnost vyjíždět na moře, velikost úlovků apod v tomto termínu. Díky za info

Ingoa 25kg

Havoya

Havoya

Havoya 177cm

Soroya 27kg

Soroya

Soroya

Soroya

Vanoya

Před měsícem než jsem odjížděl na Vannoyu jsem si myslel,že se povede ulovit víc a větších halibutů(před dvěma lety to byl 1x 55 kg a 1x 60 kg) a letos to byl pouze jedinej - délka 155 cm,váha 50+ (měli jsme váhu jen do 50 kg, a ta to již nebrala).Chycen 25.6.2011 na hloubce cca 30 m,nástraha Storm 375 g,gum.ryba.Takže opět musím čekat rok a zkusit to překonat.

Zatím ahoj Vláďa Blahout

Ahoj, nevíte co je tohle za rybu? Chycena předminulý týden na Havoye, hloubka asi 15-20m...

Havoya

Foto kojaro. Připomíná mi to ropušnici - ale nemá jedovaté ostny. Podobnou rybu jsem před lety na Hitře také ulovil. Pokusím se to své foto najít. Soudím dle stavby těla, ploutví a poloha očí. Jako každá ropušnice nebude to dobrý plavec ajsou proměnlivě zbarvené. V teplých mořích, když do ní pomalu strčím kamerou se nejprve naježí otevřou alabastrově bílou tlamu a pak zpravidla bleskově uskočí stranou.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!