Smola Vanoce a novy rok
Zdravím všechny, hlásím návrat ze Soroya. Cesta tam a zpět přes Stockholm, Sundswall, Töre, Kautokeino, Alta bez celmíků a policejních kontrol. Rybolov vynikající jako vždy, jen jsme se více těšili na halibuty, ale ti začali najíždět až poslední dva dny, kdy se jich nakonec povedlo celkem 8ks. Toho posledního si ulovil místní malý kluk 8let, kterého vychovává Ornulfv pěstounské péči, protože jeho matka je těžká feťanda a nemůže se o něj postarat. Měli jste vidět ty oči, když jsme mu ho vylovili do lodě, halík nebyl žádný obr tak 80cm, ale ten kluk z něj bude žít roky. Foto malého šampiona přidám ráno, protože teď už toho mám plné kecky. Podrobnou reportáž zpracuji a vložím jako článek na hlavní stranu.
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Zdravím všechny, hlásím návrat ze Soroya. Cesta tam a zpět přes Stockholm, Sundswall, Töre, Kautokeino, Alta bez celmíků a policejních kontrol. Rybolov vynikající jako vždy, jen jsme se více těšili na halibuty, ale ti začali najíždět až poslední dva dny, kdy se jich nakonec povedlo celkem 8ks. Toho posledního si ulovil místní malý kluk 8let, kterého vychovává Ornulfv pěstounské péči, protože jeho matka je těžká feťanda a nemůže se o něj postarat. Měli jste vidět ty oči, když jsme mu ho vylovili do lodě, halík nebyl žádný obr tak 80cm, ale ten kluk z něj bude žít roky. Foto malého šampiona přidám ráno, protože teď už toho mám plné kecky. Podrobnou reportáž zpracuji a vložím jako článek na hlavní stranu.[/citace]
Tie halibuty boli parádne. Gratulujem a teším sa na článok :-P Za 3 Nordkapp :-D
Odpovědět
Ahoj Michale. Dobře se Vám rybačka vydařila. Já hlásím, že mám kompletní posádku na srpen - září. Jedu si pro auto 19. 8. tak jestli budeš u sebe tak bych se cestou zpět stavil.
Odpovědět
Jedna Slovenská radosť...
Halibut mal 45 kg, 160 cm.
Chyteny bol v druhom fjorde - Soroya na hlbke 28 metrov. Zdolavany bol takmer dve hodiny, presne 1hod. a 50 min. na privlacovej udici. Maly pilker 150 gramov.
Dušan Prokop
Odpovědět
[citace]kojaro napsal:
Dekuji za gratulace a Simovi za vlozeni fotky! [/citace]
No vidíš :-D
Odpovědět