Smola Vanoce a novy rok
Počasí v místě které vás zajímá najdete na www.yr.no nahoře si zadáte jméno obce kam jedete a můžete se kochat, jak tam je nebo prohlížet statistiky a trápit se že tam nejste.
Odpovědět
To zapa:
Koukal jsem do toho odkazu na Hasvik. Celkem tam fouká, ale dá se to. Je ještě někde jiná dlouhodobá předpověď? Je nějaký odkaz?
:-|
Odpovědět
Dlouhodobé jsou i na tomto odkazu ale je pravda že asi jen 10 dní. O jiném volném pro norsko nevím. Podle mě jde hodně vypozorovat ze statistik které tam jsou. V květnu už sněžit nebude ale mrazík po ránu by jsem ještě očekával.
Odpovědět
To zapa:
Mrazík by nevadil, hlavně aby moc nefunělo......
:-|
Odpovědět
Aktuální info z Froya: 12 vítr 3 °c nad, po kellerech ani vidu ani slechu, doršátka maličké kolem 70cm.
Na Froya jsme jedna z mála part.Pak už jen pouze němčouří, ale i Ti nic.Zatím žádné pozitivní info.
Odpovědět
Máš v sz souřadnice Podkovy a místa na velký mníky, tak to zkuste, přimlouvám se za mníky, v tuhle dobu je na Podkově asi h... keleři tam budou později, za cca tři čtyři týdny..
Podkova:63,40,367 8,48,751. Mníkoviště: 63,39,784 8,37,167
Odpovědět
to Dorsak: Přeji rychlý obrat počasí směrem ke klidnějšímu větru. Když není možné vyjet na moře zkoušíte ze břehu, nebo utužujete mančaft na chatě?
Odpovědět
To si děláte srandu ty ryby to snad není možný8-O8-O8-O8-O8-O8-O8-O8-O8-O
Odpovědět
Ahoj chlapi, zítra vyrážíme směr Bakkan, nemáte někdo aktuální info, co počasí a ryby? 8-)
Odpovědět
To tyvado:
A keby si sa kukol poriadne, tak by si našiel vlákno Bakkan.
http://www.rybolovnorsko.cz/forum/index.php?sekce=vypis-tematu&id=771&str=15
Odpovědět