Hasvik, NO
temperature icon 1°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 4°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 9°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Aktuální informace z Norska 2010

Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin

Odpovědět

Einvika - 12.3.

A jedem na ně!

Ahoj Michale, tak jsem zabrouzdal na teto web a musím říct, že je to tady super. Jsem Zdeněk od Jardy Nováka, ten mi říkal že, už jste na cestě a tak jsem se chtěl kouknout jestli tady budou nějaké on-line články vaší cesty a ty fotky tak to je mazec. Nemusím ti říkat, že jsem si to tady všechno prošel a je to paráda. Nemůžu se už dočkat na 28.5.2010, kdy budeme odjíždět na Soroy. V duchu už mám nachytané 3 bedny pěkných parníků a pomalé přípravy už probíhají ted. Užijte si to tam, počasí at se zlepší, pilkry at se blejskaj a budu sledovat dále vaši výpravu. S pozdravem Zdeněk

To Company of Soroya

Tak to je dobře že jste v pořádku dojeli.Teď už jen zbejvá sem dát fota těch 30tek.Tak chlapci s odvahou do nich.Přeju krásné počasí a dobrej lov.Pepa

Team Soroy:

Držím palce a hodně ůspěchů-ať sa voda čeří :)

Ty lopaty,to je nádhera :)

Zdravím,

a netrpělivě očekávám fotky Vašich úlovků.

Ale je tam krásně co? Nejdřív práce potom zábava,nebo taky práce? Hlavně pořádný chlapáky, pošlete kluci fotky! To nás pěkně nakopne....! čau louňáci

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.