Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Ahoj Michale, tak jsem zabrouzdal na teto web a musím říct, že je to tady super. Jsem Zdeněk od Jardy Nováka, ten mi říkal že, už jste na cestě a tak jsem se chtěl kouknout jestli tady budou nějaké on-line články vaší cesty a ty fotky tak to je mazec. Nemusím ti říkat, že jsem si to tady všechno prošel a je to paráda. Nemůžu se už dočkat na 28.5.2010, kdy budeme odjíždět na Soroy. V duchu už mám nachytané 3 bedny pěkných parníků a pomalé přípravy už probíhají ted. Užijte si to tam, počasí at se zlepší, pilkry at se blejskaj a budu sledovat dále vaši výpravu. S pozdravem Zdeněk
Odpovědět
To Company of Soroya
Tak to je dobře že jste v pořádku dojeli.Teď už jen zbejvá sem dát fota těch 30tek.Tak chlapci s odvahou do nich.Přeju krásné počasí a dobrej lov.Pepa
Odpovědět
Team Soroy:
Držím palce a hodně ůspěchů-ať sa voda čeří :)
Ty lopaty,to je nádhera :)
Odpovědět
Ale je tam krásně co? Nejdřív práce potom zábava,nebo taky práce? Hlavně pořádný chlapáky, pošlete kluci fotky! To nás pěkně nakopne....! čau louňáci
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...