Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Cica ve staré diskuzi psal, že je při potápění nacházel taky v takových hloubkách a mimo jiné měl parádní fotky, které by se do kalendáře taky hodily
Odpovědět
Okouník chycený dne 8.9.2010 na Soroya-Hasvik ve 250 m. Délka 67cm, váha 5,5 kg. Michal Holub
Odpovědět
...ty krá...sko!!!! To je buchtička, ten to vzal okolo Černobylu, nee? Krasavec, velká gratulace..:-)
Odpovědět
Dyť to říkám,nováčci maj vždycky štěstí:-x To by byla drška na zeď(trofej)!Takovej macásek vykulenej...:-|
Odpovědět
Josef Tomšů píše...
vrátil jsem se právě ze středního Norska , rybolov nic moc , hrozné horko , kolem 20°C ve stínu a bezvětří , přesto se mi povedlo ulovit oliheň 112cm dlouhou , vzala makrelu 30cm při stahování el. miltiplikátorem na největší rychlost ve 140 metrech.
Odpovědět
Před 48.hod návrat oblast Alesund rybolov naprosto supr limit nachytán během 48hodin poté jen loveny trofejky.Konečně mi taky přišel Ďas po 10 výpravách tak opravdu supr zážitky .Počasí jak na Malorce. Při cestě tam kontrola od celníků ale limit ok tak bez závad.Za rok opět tak ať ten čas letí Ahoj Skrblík
Odpovědět
Byli jsme od 31.8.- 13.9. na Hitře v Grefsnesvagenu. Počasí nádherné, skoro jako na Jadranu:-)
Ani jeden den nepršelo a i vítr byl velice příznivý. Na vodě jsme trávili většinu dne.
Chytaly se menší obecňačky, polaci do 90cm, mníci do metru, jednoskvrnky až 80cm a podařili se nám i 2 keleři přes metr. Ten větší měl 110cm a 11kg. Oba zabrali v hloubce okolo 130 metrů na otevřeném moři. Mezi ostrůvky bylo možná na ryby příliš teplo. Mnohem lépe se chytalo na volné vodě.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...