Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Zdravíme z červencové výpravy z ostrova SOROYA. Dnes jsme dorazili z Blanska za 48 hodin až na ostrov SOROYA.Ve Švédsku asi 100 km za Stockholmem krutá kontrola všech projíždějících aut, alkohol, váha - vše pro nás OK. Po vybalení a přivítání jsme vyrazili na průzkumní rybolov - ulovení čerstvé večeře. Vše dopadlo super, podařilo se několik Kehlerů okolo 80-90 cm a 2ks Treska obecná 18 kg a 14kg - na začátek až moc dobrý :-D
Odpovědět
2 Pavlis
Velká gratulace, moc pěknej kousek. Tak at se i nadále daří 8-)
Odpovědět
To Pavlis
Ahoj Pavle, gratuluji k prvním úlovkům.
Neříkej mi, že jste vezli limit alkoholu:-D
Odpovědět
[citace]DKlukin napsal:
To Pavlis
Ahoj Pavle, gratuluji k prvním úlovkům.
Neříkej mi, že jste vezli limit alkoholu[/citace]
samozřejmě limit, švédští policisté nevěřili a mi také ne... :-S
Odpovědět
Dnes nás přepadla žaluděční nevolnost. Milan nakrmil ryby a já jsem se posra... Než se nám to stalo, tak braly slušné ryby. Teď ležíme na chatě a léčíme se rumem.:-P
Odpovědět
Pro otrlé jedince detail, když jsem to fotil tak jsem málem také vrhnul8-O
Odpovědět
To je urcite z toho, jak jste ve svedsku museli ten limit alkoholu splnit :D
Ale verim ze to nebylo prijemne nikomu z Vas... nastesti me tato situace zatim nepotkala.
Nicmene rybky jsou to pekne... zavidim
Odpovědět
Cau chlapi kdyz vrhate savle uz i vy co by jsme meli delat mi suchozemci.Ten chlast by svedum nemel vadit kdyz jsou v eu,nebo jak to je zdravim
Odpovědět
Zdarec rybáři,tak se nám rybačka v Rorviku na Vikně přehoupla do druhé poloviny.Dnes slunečné počasí,jinak pod mrakem a teploty do 15 stupňů.Ryby celkem jdou na vláčku, tresky a polaci do 90cm a máme chycené 3 malé halibuty kolem 4kg.
Ahoj Naki
Odpovědět
Hlásím návrat ze Soroy.Cesta bez problémů.
To Pavlis:musím přidat taky foto z prvního dne na vodě,parťáci nejdřív zakrmili a za hodinu na tom místě jeden chytl 40kg halibuta(foto zde už je)
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...