Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Hoši, veľká gratulácia. Tá rybarina je nádherná... Už sme to s kámošom zapili :-)
Tešíme sa na ďalšie správy.
Držím palce s počasím a nech sa zapne poriadna "jalovica".
Odpovědět
To Sim
Michal makaj. Švédi Vám nasadili latku vysoko, tak nech padne 30.
Odpovědět
Ahoj Michale a spol., opravdu krásné ryby a jak koukám počasí se Vám taky pomalu vybírá tak jen doufám, že opravdu někdo z Vás zapřáhne rybu 30-50 KG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS: jo a nech tam taky něco plavat do LÉTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-))))
POZDRAVUJI CELOU VAŠI PARTU
Odpovědět
Zpráva z tisku-- firma MASOKOMBINÁT Simčo a spol. započala svoji činnost.....
Odpovědět
Chlapi, závidím a už se nemůžu dočkat :) Moc pěkné kousky, přeju vám to, snad tam nezmrznete a necháte tam taky něco i pro ostatní :)
Odpovědět
To Pavlis:
můžete hodit do placu na co jste chytali? Které nástrahy byly nejúspěšnější? Podle fotek toho přišlo dost. Dík.
Odpovědět
Cus chlapi. Gratuluji Vám,fakt moooc pěkný kousky.Akorád to počasí je drsné.No přeji Vám tu 30 až 40.Určitě se to povede.Fandím a držím palce. Už abych tam byl ,14.4 vyrážíme.Snad se povede počásko a nějaká ta pěkná velká treska. Mějte se.Čus Ričmond.
Odpovědět
Zdar lovci
Teď jsem se dostal k PC a čumím jako blázen to jsou ryby jak prase,popíšu klukům ja masaříte ti budou jenom pískat nadšením.
Zdraví Béda a Dolní Lhota
Máme to za 39!!!!!
Odpovědět
Teda hoši máte dost slivky? To je nářez! A ta facha i potom! Je to náročné a ještě přitom natáčet a fotit. Ale přesto závidíme všici.Ať se daří ...louňáci
Odpovědět
Michale našel jsem světový rekord tresky IGFA, je už dost starý
potřeboval by přepsat.
Cod, Atlantic - Gadus morhua - 98 lbs. 12 oz. - 44.79 kg
Isle of Shoals New Hampshire USA - 8.6.1969 -Alphonse Bielevic
Odpovědět
To dalibor: Dík za stanovení laťky, půjdem do toho naplno.
Dnešní porce ůlovků, já nasázím fotky a Pavlis k tomu něco napíše.
Odpovědět