Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Zakládám velice oblíbený chlíveček, protože kamarádi už příští týden jedou. Přidávám foto od Ahmada ze Soroya dnes 7.1.2010 14.00 hodin
Tady jsou fota z dnešního dne, jak sami vidíte, tak počasí si s náma hraje, ráno -8 C, v poledne sněhová bouře, poté oblačno a nyní opět bouří a sněží, největší ryby 18 a 20 kg. Na začátek to není špatný. Zítra pošleme další info. čau Pavel a Michal
Odpovědět
4 SOROYA BOYS
Pěkné kousky.Pavle chtěl jsem se zeptat na co je chycená ta číča.
Je to mořská cikáda?.Tady ze shopu?
Děkuji a mnoho štestí při lovu a cestě domů
Odpovědět
Teda kluci klobouk smekam,za váma vše bílý, sníh, vlnky, vojíněný ksichty,ale ty rybky to zahřeje. Toje pravý Norsko. Rybařina to je kráska bez který nejde žít....! Ať se daří...louňáci
Odpovědět
4 soroya boys-podruhé- Chlapci,je dobře vidět,jak vám de odhrnování sněhu.Se nedivim,když máte natrénováno z domova,že?
Odpovědět
To 4 soroya boys: Já tady celý den hlídkuju, už jsem Vás podezíral, že jste neuspěli. Připojuji taktéž dotaz, na co to přišla ta kočka. Pekné kousky. Tiše závidím.
Odpovědět
Kočka přišla na mořskou cikádu, byla políčena na tresku 20+ a nakonec vydráždila kočičku. Právě končí sněhová bouře, nyní jdeme nabrat síly a zítra hurá na ně.
Odpovědět
Naše druhá loď chytila celkem 6 ryb a takto se nám v přístavu klaněli. Zkrátko byl to náš DEN!
To Helenka: zavolej prosím Standovi je na tom psychicky velmi špatně.
Odpovědět
Ahoj, tak na toto není co říct, doufám, že v červnu to bude podobné....
Odpovědět
To Vojtas: Milan tady není měl strach, že by nezvládl ty ryby co se teď chytají.
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...