Hasvik, NO
temperature icon 3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 6°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 10°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Aktuální informace střední Norsko 2012

Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...

Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...

Odpovědět

[citace]honza dufek napsal:

...i takové jsme tu měli hosty..nedalo mi to,vám ukázat jak se někteří chovají k zapůjčeným lodím... [/citace]

Nazdar .... wow to si děláš prd*l ne ? Tohle bych si nikdy nedovolil ! Každý den důkladně myjeme lodě a na konci pobytu ještě víc :-D Lidi mají možnost mít skvělou loď a nechají ji v takovém stavu 8-O

Takovéto masařství jsem viděl na Sørøyi . Přijeli tam 2 Tranzity a v nich vůbec sedačky,ale 2 mrazáky ! My jsme si každý nachytali limit 3-4 den a pak vše pouštěl a to bez problému rybu 120cm. A oni měl do 70cm :-D A den před odjezdem nám ty buzeranti ukradli bednu a půl masa ! Jako mě nikdy nějak nešlo o maso,ale mají 4 mrazáky a ještě kradou ;-)

A byli to nějací Litevci ...

Dálších pár pěkných úlovků za poslední tři dny z Hitry/Dolmoy.

Halibut 102 cm, 10,7kg

Obecňačka 105 cm, 10,7 kg

Pollack 90 cm, 7,2 kg

[citace]honza dufek napsal:

...i takové jsme tu měli hosty..nedalo mi to,vám ukázat jak se někteří chovají k zapůjčeným lodím... [/citace]

Ahoj Honzo, tak to je síla, ale bohužel to známe:-(

Jinak super ryby :-) Ahoj Pavel

Dneska jsme s Láďou v rámci svých povinností navštívili naše Robinzony na ostrově. Při té příležitosti jsme zkusili jestli by se nechytil nějaký polak. Chytil se pěkný losos - žádný granuláč uprchlý z vězení - ale divoch. Vzal Láďovi, jak jinak, na malou medovku. Bude zítra k obědu, jen tak bez chleba. Z Jostolenu na Smole zdraví Honza Č.

Nahlásit Příspěvek

...nová parta hned první den, hodinu na vodě a 110cm/12kg...to má někdo štěstí..:-):-):-):-)

Právě sem dostal pár pěkných foto od kamarádky Annbjorg za středního Norska

Allesund

Hitra

Hitra

Hitra

Molde

Titran - loď kapitána Frederica

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.