Hasvik, NO
temperature icon 3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 6°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 10°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 12°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Aktuální informace střední Norsko 2012

Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...

Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...

Odpovědět

Na Titranske fronte klid.S prichodem krasneho pocasi asi vsichni velci dorsove odjeli na Hitru,protoze fotky ktere jsou na tomto vlakne jsou velmi pekne.U nas se ted chytaji hlavne polaci a sem tam velky keler nebo obecnacka.Dokonce se da i opalovat

V klidne vode s velmi slabym driftem se daji prochytavat i mista ktere jsou pri vetsich vlnach nepristupna.Takto to pojali i nasi slovensti hoste a vyplatilo se jim to.Fotky a ulovky budou jiz dnes do pulnoci na tomto vlakne.

Ahoj Honzo kolik měl ? Co počasí ustálilo se ?

Tak vecere a benzin jsem stihnul vydat v rekordnm case a jedeme na to

Milanovi to slo i nadale a mimo jine se mu podarilo dostat na vlacku za den 4 metrovky

Ani ostatni nezahaleli a tento polak mel 98 cm

A potom to prislo.Na 25-ku silon a na 12cm rybku skocilo toto hrozne zvire

Sory neumim to otocit,Z meho laptopu to slo ve spravne poloze.Tento das mel 115 cm a 18,5 kg

Neumim si predstavit,jak dasa na tenkem silonu tahali,ale maji to na videu z telefonu tak je to stopro pravdaa.

A tu je stastny lovec jeste jednou

Dnes se jeste chytili dva mensi halbuti,nekolik desitek krasnych polaku,par vetsich keleru , nekolik obecnacek cca 80-90cm a Pospisilovci jeste jednoho dasa 95cm.Ryby vsak jsou o hodne mene aktivni jak pre tremi dny, nez se zmenilo pocasi.Je treba je hledat a uspechy slavi hlavne vlaceni.Vetsi hloubky a pilkr nebo maso ted proste nejdou.Zitra je posledni den turnusu,takze kazdy uz ma nachytano a bude se snazit o nejakou trofej nebo raritu.Uvidime jak to dopadne .Novym lovcum vsak nasadili vyskou latku.

[citace]dedo145 napsal:

Neumim si predstavit,jak dasa na tenkem silonu tahali,ale maji to na videu z telefonu tak je to stopro pravdaa.[/citace]

Pěkná práci chlapáci..... gratulace :-)

[citace]Dorsak napsal:

To Halibuťák: Ale v Tvým případě velice krátký život...[/citace]

... tak jsem se dlouho nezasmál... to si mě úplně rozseknul. Ale jinak tam je polaků FAKT hodně :-)

...i takové jsme tu měli hosty..nedalo mi to,vám ukázat jak se někteří chovají k zapůjčeným lodím... :-(:-(:-(:-(

...přijeli jsme nééé na ryby, ale pro ryby, takže mrazák máme svůj, heč..!!!:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.