Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Polaci jsou stale jeste nevytreni.Teplota vody okolo 7,5 `C.Vitr severni,ktery se vsak ma v noci otocit na jizni a pak nadherne pocasi min. na 2 dny.Tento turnus to vyhral s pocasim na cele care.Asi se taky vydam na vodu,takze dalsi zpravy budou az zitra
Odpovědět
Krásné pokoukání a tichá závist. Super info v tom shonu, co tam máš.
Odpovědět
To Pafka: Ty úseky na trojce jsou výživný, litoval jsem auto a nadával, kolik lidí tudy muselo projet a ani zmínka, prostě zasypané úseky hrubým kamenem, jako by to tam vymlela voda a narychlo to spravili. Na E6 před Lillehamerem je jen pár přejezdů po náhradním asfaltu, je to o 100 procent lepší jak loni, je vidět že se umí hejbnout. Loni jsme se modlili, abychom stihli trajekt z Osla v 19.30 letos jsme byli za Oslem už v 17.00 hod. se zastávkou v Dombasu a jeli jsme trajektem z Bakkanu o hodinu déle až v 7.30 hod. Prostě E6. Jiné radary než ty co hlásí navigace tam nejsou. Můžete to valit.
Odpovědět
tak jsem se vcera na ryby ani nedostal.Chlapi se vraceli postupne a vsichni meli chycene obecnacky okolo metru,i kdyz uz ne v takovem mnozstvi jako pred dvema dny.Ale dnes je tam volej,takze uvidime jak to dnes dopadne.
Odpovědět
Zdravim vsechny, info z lokality Bud - Hustadvika, za dva dny rybolovu zatim celkem 35 ponechanych tresek 12 ks polaku a 23 tresek obecnych. Nej 97. Dost siny drift. jig min. 30 gr ale spis 40 a 60gr. Voda 7.5st, takze polaci jeste nejsou najety v dostatecnem poctu. Vcera mi to ale jeden vzal, bohuzel jsem ho neudrzel na uzde a zajel mi do kytek, kde jsem ho i pri naslednem nadjeti urval. Odhaduji ze mel 80+. Vzhledem ke slunecnemu pocasi funguji dobre tmave barvy - black a black sapphire, ev. blueberry. Dnes slusna predpoved, tedy asi otevrene more.
Odpovědět
To Hyse:
Díval jsem se budete mít malý vítr, tak to můžete rozjet.
Ale kdo u Vás chytl 97cm?
Jak tam nebude fotka tak tomu neuvěřím:-D
U nás cestovní horečka, bohužel čím se víc blíží
datum odjezdu, tím se kazí dle předpovědi počasí:-?
Odpovědět
Včera se zadařilo. Hitra/Dolmoy - bezvětří - Keler 111 cm, 12,6 kg
Odpovědět
Kolegové trefili ještě další dvě "miminka". 117 cm - 13,6 kg a 110 cm - 12,2 kg
Odpovědět
Chlapi, ešte ich tam podržte, od soboty sa im aj my budeme venovať.
Odpovědět
To dedo145: Moc pěkné Dody, ale kde je nějaký pěkný mník? To tam máš samé vláčkaře, nebo jim to nechceš ukázat Ty kujone?
Soroy nějak "přežijeme" a v září jsme za Tebou a dáme jim co proto.
Odpovědět
[citace]ondas napsal:
Včera se zadařilo. Hitra/Dolmoy - bezvětří - Keler 111 cm, 12,6 kg[/citace]
Parádní torpéda ! Honza se letos za úlovky vůbec nemusí stydět.8-)
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...