Hasvik, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 2°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -0°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace střední Norsko 2012

Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...

Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...

Odpovědět

To VenaS:

Jak celníci v pohodě? Zas dáme někdy sraz na Řemendě, aby jsi mohl povyprávět

Když počasí to umožní tak je super plotna NORDKLEPPEN cca 45 min. od kempu. Je velká 10 x 8 Km super flek.

mam pozdravovat od vorajdy tet jsem se od neho vratil a v nedeli se uvidime.nechte tam neco pro nas" alt="" />

[citace]PP napsal: To VenaS:

Jak celníci v pohodě? Zas dáme někdy sraz na Řemendě, aby jsi mohl povyprávět[/citace]

Bylo to v pohodě, jen po cestě zpět jsme ve Švédsku projížděli krokem přes policejní kontrolu, Ale ta byla spíš zaměřená na hokejové fanoušky. Nás nechali bez problémů projet.

to Kim:jak rybaří kluci na Hitře?Počasí se vylepšilo,tak by jim to mohlo brát.Už se jim to ale krátí,v pátek jedou domu ne?

Užívají si to, jde jim to hlavně dorši. Dnes ráno mě informovali. V sobotu se vrací a tak si myslím, že příští týden bychom měli dát pokec. Já jsem od čtvrtka do pondělí v lese.

Dalsi pokracovani predvcerejsiho vyjezdu ukazuje,ze nejen dorsi ziv je clovek a pekne ryby potesili i Pospisilovce

Kdyz sjizdeli vychodni hranu Vickrevetu tak to pustili na vetsi hloubku a ve sloupci se dostali na pekne ryby

Vcera se nejezdilo,foukala nam tu nejaka desitka ale dnes se to uz pomalu uklidnuje a lode zbroji na vlaceni,protoze na hlubokou vodu je jeste velmi silny drift.Pospisilovci dodali jeste foto krasneho dorse z anabaze na Bransb. Meril 117 a mel 17kg

to Kim:ta to je super,že jim berou.Ten příští týden se tedy sejdem na pokec.

Nazdar chlapi, co jste se v květnu vrátili z Norska ...

Kudy jet? Po 3 a nebo po E6? Myslel jsem, že kvůli cca 20km rozestavěnému úseku na 3 pojedeme po E6, ale teď mi přišla od kámoše, který odjížděl minulý pátek zpráva, že E6 je samá objížďka.

Takže kudy nejlépe? :-)8-)8-)

to Pafka: My jsme se vrátili před 14 dny. Na E6 jsou malé objížďky a jsou tak rychle prjezdné, že ani nezaznamenáš, že si po nich jel. Místy jsou dlouhé cca 200m, nejdelší je asi 4 km, ale projedeš jí povolenou rychlostí (80km/h) úplně v pohodě, zdržení minimální. A to jsme jeli v pátek navečer - špička z Osla. Ale záleží na tobě, kudy chceš jet, jsou to jen postřehy z cest :-)

[citace]Dodo napsal:

[/citace]

Dodo,

chtelo by to lepsi fotak, nebo si otrit cocku:-)8-O.

Rybky pekny.

to Pafka:vrátili jsyme se ve čvrtek a na 3 je to někde hodně rozkopané,tak bych jel asi raději po E6,jak píše sedivak63.

Dnes foukala nejaka devitka a vetsina lodi cekala jak se to vyvine.Po obede uz prvni netrpelivci vyrazili do studeneho severaku.Do vecera se vitr uklidnil na nejakou 6-ku a to je znameni pro vyjezdy.Zrovna je priliv,tak ocekavam,ze ulovky budou solidni.Zatim se vratila jedna lod a privezla zajimave ulovky

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!