Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
To VenaS:
Jak celníci v pohodě? Zas dáme někdy sraz na Řemendě, aby jsi mohl povyprávět
Odpovědět
Když počasí to umožní tak je super plotna NORDKLEPPEN cca 45 min. od kempu. Je velká 10 x 8 Km super flek.
Odpovědět
mam pozdravovat od vorajdy tet jsem se od neho vratil a v nedeli se uvidime.nechte tam neco pro nas" alt="" />
Odpovědět
[citace]PP napsal: To VenaS:
Jak celníci v pohodě? Zas dáme někdy sraz na Řemendě, aby jsi mohl povyprávět[/citace]
Bylo to v pohodě, jen po cestě zpět jsme ve Švédsku projížděli krokem přes policejní kontrolu, Ale ta byla spíš zaměřená na hokejové fanoušky. Nás nechali bez problémů projet.
Odpovědět
to Kim:jak rybaří kluci na Hitře?Počasí se vylepšilo,tak by jim to mohlo brát.Už se jim to ale krátí,v pátek jedou domu ne?
Odpovědět
Užívají si to, jde jim to hlavně dorši. Dnes ráno mě informovali. V sobotu se vrací a tak si myslím, že příští týden bychom měli dát pokec. Já jsem od čtvrtka do pondělí v lese.
Odpovědět
Dalsi pokracovani predvcerejsiho vyjezdu ukazuje,ze nejen dorsi ziv je clovek a pekne ryby potesili i Pospisilovce
Odpovědět
Kdyz sjizdeli vychodni hranu Vickrevetu tak to pustili na vetsi hloubku a ve sloupci se dostali na pekne ryby
Odpovědět
Vcera se nejezdilo,foukala nam tu nejaka desitka ale dnes se to uz pomalu uklidnuje a lode zbroji na vlaceni,protoze na hlubokou vodu je jeste velmi silny drift.Pospisilovci dodali jeste foto krasneho dorse z anabaze na Bransb. Meril 117 a mel 17kg
Odpovědět
to Kim:ta to je super,že jim berou.Ten příští týden se tedy sejdem na pokec.
Odpovědět
Nazdar chlapi, co jste se v květnu vrátili z Norska ...
Kudy jet? Po 3 a nebo po E6? Myslel jsem, že kvůli cca 20km rozestavěnému úseku na 3 pojedeme po E6, ale teď mi přišla od kámoše, který odjížděl minulý pátek zpráva, že E6 je samá objížďka.
Takže kudy nejlépe? :-)8-)8-)
Odpovědět
to Pafka: My jsme se vrátili před 14 dny. Na E6 jsou malé objížďky a jsou tak rychle prjezdné, že ani nezaznamenáš, že si po nich jel. Místy jsou dlouhé cca 200m, nejdelší je asi 4 km, ale projedeš jí povolenou rychlostí (80km/h) úplně v pohodě, zdržení minimální. A to jsme jeli v pátek navečer - špička z Osla. Ale záleží na tobě, kudy chceš jet, jsou to jen postřehy z cest :-)
Odpovědět
[citace]Dodo napsal:
[/citace]
Dodo,
chtelo by to lepsi fotak, nebo si otrit cocku:-)8-O.
Rybky pekny.
Odpovědět
to Pafka:vrátili jsyme se ve čvrtek a na 3 je to někde hodně rozkopané,tak bych jel asi raději po E6,jak píše sedivak63.
Odpovědět
Dnes foukala nejaka devitka a vetsina lodi cekala jak se to vyvine.Po obede uz prvni netrpelivci vyrazili do studeneho severaku.Do vecera se vitr uklidnil na nejakou 6-ku a to je znameni pro vyjezdy.Zrovna je priliv,tak ocekavam,ze ulovky budou solidni.Zatim se vratila jedna lod a privezla zajimave ulovky
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...