Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Šroubku, jestli pak víš proč jsou všechny lodě na těchto tvých fotografiích Kaasbolly?
Odpovědět
[citace]WOHANKA-TEAM napsal: Šroubku, jestli pak víš proč jsou všechny lodě na těchto tvých fotografiích Kaasbolly?[/citace]
;-);-),nechám se překvapit..8-)
Ještě mi řekni,že znáš Annbjorg a bude to krása...;-)
Odpovědět
to Šroubelín
Annbjorg sice neznám, ale skoro za rohem je fabrika, kde se tyto lodě vyrábějí. Tak proč kupovat jinde a jiné. My máme všechny lodě také odtud. :-P:-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]WOHANKA-TEAM napsal: to Šroubelín
Annbjorg sice neznám, ale skoro za rohem je fabrika, kde se tyto lodě vyrábějí. Tak proč kupovat jinde a jiné. My máme všechny lodě také odtud. [/citace]
Nijak jsem se o to nějak extra nezajímal, ale na kolik vůbec přijdou takové lodě?
Odpovědět
Co jsem mluvil letos na Vega s majiteli, tak Kvaerno 575 cm s 50 HP motorem je nové vyšlo na 285.000.-NOK, od zimy měli objednané dvě, ale dodali jim jen jedno, že prý nestíhají vyrábět.Kolik stojí Kaasbol, nevím, ale je to konstrukci podobná loď , tak asi i cena bude podobná - můj typ.
Odpovědět
Kaasbool 19 stop cca 15.000 EUR bez motoru
Odpovědět
[citace]mthead napsal:
Nijak jsem se o to nějak extra nezajímal, ale na kolik vůbec přijdou takové lodě?[/citace]
Lodě Kaasboll s motorem 50 HP stojí necelých tři čtvrtě miliónu CZK.
Odpovědět
[citace]WOHANKA-TEAM napsal: Lodě Kaasboll s motorem 50 HP stojí necelých tři čtvrtě miliónu CZK.[/citace]
Díky za info. Takže zhruba stejně jako solidní auto.
Odpovědět
[citace]mthead napsal:
Díky za info. Takže zhruba stejně jako solidní auto. [/citace]
No zhruba tak. :-P:-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal: Já znám a pamatuji Annbjorg z Hogsetu. Naposledy jsem ji viděl před 2 lety. Budu gentelman a no comment.
[/citace]
Odpovědět