Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

• Toto téma obsahuje celkem 2,035 odpovědí. Do diskuze (165 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel plukas a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,966. až 1,980. (celkem z 2,036)
  • Autor
    husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Příprava dokumentačního náčiní.

Kamera s rozlišením Full HD a záznamen na pásek. Po sestříhání, ozvučení a otitulkování záznamu a převedení na BluRay disk (třetí generace optických disků po CD a DVD) poskytne velmi kvalitní záznam těch nejlepších okamžiků.

Bez kamery NEVYJÍŽDÍM !!! 8-)8-)8-)

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Nejsem velký příznivec “výřadů ryb”, ale jeden malý připojím.

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Norská příroda je kouzelná. Mníčí království Hallarevet a opět vzácně klidná hladina.

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

A ještě naše letošní skupina. Věkový průměr sice “nic moc”, ale jinak maximální pohoda.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

to Husky19: To obytování jste měli luxusní, na severu to tak načančané nemají. Ta telka musela být super.

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

To Sim: Ubytování fakt pohoda. A ten klid všude kolem!! Moc jsme si to tam užili a škoda, že už je to za námi.

Když něco končí, něco nového zase začíná. Hned po zimě nás čeká “Babiččin dům” – Bestemor house na Soroye!!!

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

to Husky: a bude nějaký video???:-D už se těšíme…..8-)

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

respi napsal:

to Husky: a bude nějaký video??? už se těšíme…..

Mám natočeny cca 3 hodiny materiálu a sestříhám z toho asi 90-ti minutový film. Zkoušel jsem umístit některý ze starších filmů, ale záznam je příliš dlouhý a nejde umístit. Mám záznamy z Kokelvu, Fisteru, Solvagu, Hitry, Dolmoy, Roanu, ale vše je dlouhé. Budu z toho muset vystříhat ty nejlepší momenty.

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

..a ještě musím podotknout že Husky19 peče skvělé buchty, díky..:-D

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Děkuju za uznání Honzo. :-D:-D:-D Určitě nebyly poslední!!

(Půjčené koště a kbelík jsme ráno při odjezdu vrátili na předem určené místo)

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Husky19 : Velká gratulace k tresce, to už je ryba;-), jinak se teda těšíme na to videjko, pokud se povede a fotky dávej dál a dál:-)

mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

husky19 napsal:

respi napsal:

Mám natočeny cca 3 hodiny materiálu a sestříhám z toho asi 90-ti minutový film. Zkoušel jsem umístit některý ze starších filmů, ale záznam je příliš dlouhý a nejde umístit. Mám záznamy z Kokelvu, Fisteru, Solvagu, Hitry, Dolmoy, Roanu, ale vše je dlouhé. Budu z toho muset vystříhat ty nejlepší momenty.

staci nahrat na youtube.com pak jen pridat odkaz sem

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

mira.sta napsal:

husky19 napsal:

respi napsal:

A to je právě ten problém. Na youtube nejde umístit tak dlouhý snímek. Kapacitou jsem se vešel do limitu, neboť jsem film po renderingu kompiloval na co nejmenší rozlišení. Ale délka snímku umístění na youtube fakt neumožní.

staci nahrat na youtube.com pak jen pridat odkaz sem

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

No tak,sem s tím,přece to asi půjde ne???8-)

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Ještě jednou jsem vše vyzkoušel a nejde :-S:-S:-S

Vše se na youtube nahrává a na konci oznámí, že je video příliš dlouhé. Pokud někdo vymyslíte jiný způsob, já to rád zveřejním.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,966. až 1,980. (celkem z 2,036)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace střední Norsko 2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...