Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
Všem přeju bohaté úlovky ve středním Norsku...
Duke dobře dojeďte a hodně štěstí...
[citace]respi napsal:
Joo máme novýho prezidenta na Těchto stránkách diskuzního fora Šalamouna,všechno ví ,všude byl,spal asi v knihovně,je to starej Mořskej vlk,jenom kroutím hlavou kam ten kluk na to chodí...[/citace]
To víš no :-D:-D:-D
Odpovědět
Tak uz jste se vykecali a ted k veci.Dnesni zajezd na Ornklaken v pocte 4 lodi dopadl super.Zacali jsme s dorsaky na severni strane
Odpovědět
..při dnešním krásném výletu do Trondheimu nás překvapil název občerstvení na jedné benzínové pumpě...v TRD třicet ve stínu a na Hitře jen jedenáct a mlha kam se podíváš...:-(
Odpovědět
2 Honza
třeba tím říkají co máš udělat když chceš kafe :-D
Odpovědět
Prijeli jsme pozde,takze se chytily jem 3 merovky a hejno potom odjelo .Po pulhodince bez zaberu jsme prejel na mnikoviste a zacalo to Honzovym mnickem 130 cm
Odpovědět
As po 3 hodinach jsem zavelel na ustup,protoze mnici neprestavali brat a zkusili jsme hloubku na okouniky.Asi po hodince jsme jich meli 5 ks
Odpovědět
A kdyz uz jsme byli na zapadni hrane tak nam nedalo vyzkouset na 200m hloubce kelery ve sloupci a zadarilo se i zde.Par kousku asi ze 60m okolo 80 - 90 cm a pak jeden na rozlouceni 121 cm
Odpovědět
Darekovemu dorsovi jsme namerili 120 cm a 17 kg.Zabery z ostatnich lodi doodam pozdeji protoze uz mi dochazeji sily.Zitra sii dame asi vlaceci oddych na polacky.
Odpovědět
to dedo145:moc pěkný ryby.Už se nemužu dočkat až za týden budeme na Titranu.Tak nám tam něco nechte.
Odpovědět
To dedo 145: Opět gratulace nádherné ryby. Je vidět, že kdo umí, tak umí.
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal: Spokojene jsme se vraceli domu.[/citace] S takovým ůlovkem je vždy radost se vracet 8-):-P
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
Darekovemu dorsovi jsme namerili 120 cm a 17 kg.Zabery z ostatnich lodi doodam pozdeji protoze uz mi dochazeji sily.Zitra sii dame asi vlaceci oddych na polacky.[/citace]
Tak ten Keler 121...to je nadherny koucek. Gratuluji. Tise zavidim....to musel byt boj s velkym B.:-(
Odpovědět