Tak nam to zase zacina...
Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg
Tak nam to zase zacina...
Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg
[citace]kikibut napsal:
Já mám na Cutbaity prut Savage Gear Jigstick 1,8m 300g novinka. Special na Cutbaity. S Okumou Raw II 55. Čepice a kšiltovka a mikina Savage Gear a koupil jsem si redfish 270g. A jsem v Savage Gear Teamu [/citace]
v podstatě jedeme k Marcovi - doufám, že nás vezme na kutr ....
Cutbaity jsou připravený, něco od Pennu a WFT do ruky , kdyby nestačily prodávají na místě ....:-D
Odpovědět
[citace]vipsup napsal:
kikibut napsal:
Já mám na Cutbaity prut Savage Gear Jigstick 1,8m 300g novinka. Special na Cutbaity. S Okumou Raw II 55. Čepice a kšiltovka a mikina Savage Gear a koupil jsem si redfish 270g. A jsem v Savage Gear Teamu
v podstatě jedeme k Marcovi - doufám, že nás vezme na kutr ....
Cutbaity jsou připravený, něco od Pennu a WFT do ruky , kdyby nestačily prodávají na místě ....[/citace]
Noo tak to si velice dobře zachytáš 8-) Cutbait spustit na dno metr pomalu navinout ,2x škubnout a zase metr a škuby a takhle tak česat 10m do sloupce a zase u dna. Tresky berou všechny barvy
Odpovědět
Malangsgrunnen - Tromso
Kapitán Marcus Åhlund ulovil se svými přáteli na kutru tento týden obrovské tresky až 35kg. Hloubka 70m, nástraha švédský pilker 700g.
Odpovědět
Havoya,
i zde mají v těchto dnes pravé žně! Ryby kolem 28-30kg.
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...