Hasvik, NO
temperature icon -1°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -0°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace 2012

Tak nam to zase zacina...

Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg

Odpovědět

[citace]kara1111 napsal:

To Respi, souhlasím, nikde nemluvím o napakování, že odvezu 100kg. Mluvil jsem o situaci, že se chytili pro nás dost vzácní dva halíci a řešili jsme nějakých 8kg nad. To doufám není napakování.Bylo nám líto je tam nechat v mražáku, nebo vyhazovat filety.[/citace]

A není lepší ty dva halíky zamrazit a zabalit do obleku celé ?

Trofejku si můžeš k limitu 15 kg vzít. A nikde není psáno, kolik může mít trofejní. A ze Soroye to dovezeš zmrzlé.

[citace]jeliman napsal:

A není lepší ty dva halíky zamrazit a zabalit do obleku celé ?

Trofejku si můžeš k limitu 15 kg vzít. A nikde není psáno, kolik může mít trofejní. A ze Soroye to dovezeš zmrzlé.[/citace]

Však tuto možnost jsem mu taky psal. Je jednoduší sníst na místě 2 ks trofejek (ty původní menší), případně si je připravit na cestu, než se pak třást jestli mne někdo nechytne...

[citace]MifakM Však tuto možnost jsem mu taky psal. Je jednoduší sníst na místě 2 ks trofejek (ty původní menší), případně si je připravit na cestu, než se pak třást jestli mne někdo nechytne...[/citace]

Jasně že trofejka je nejlepší možnost, jak legálně odvézt víc než bednu, pokud už je potřeba víc jak bednu odvézt. Teoreticky co chlap to bedna + trofejka, pokud je to jak zabalit a odvézt.

Jak já vidím Nory, tak bych řekl, že už ze zásady zákony neobcházejí. A ani nemusí.

Nakonec je v podstatě jedno od koho ryby koupím. Nebo od koho si koupím doklad na ryby. Je jedno, jestli to bude rybář s licencí nebo licencovaná výkupna.

V každém případě i zákon o limitu vývozu ryb hovoří jasně o rybách a výrobcích z nich má,i ulovených a pak o těch zakoupených s dokladem.

Bohužel vlastní zkušenost nemám, ale jiní zde to již praktikovali. Tak možná vědí líp jak a co. Např. honzak

Předpokládám, že když nějakej Nor má licenci na lov ryb, tak má nebo může mít licenci na jejich prodej. A pokud budu něco kupovat, tak dostanu doklad. Pokud nějakej rybář vystaví doklad na ryby které nenalovil, přesto je někdo ochotný mu za to zaplatit a on se vejde do své kvóty, tak proč by to neudělal. On to jistě nebere jako úsměvnou situaci, nebo podvod, ale bere to tak, že se neplýtvá a ulovené ryby se nevyhodí, ale legálně vyvezou. Což je vlastně účel samotného limitu. A jim je jedno kdo ryby nalovil. Nakonec cenu ryb určí jejich majitel, nebo ten kdo je prodává, nebo ten kdo vystavuje doklad a daň z toho odvede taky on. Vše vidím jako naprosto legální věc.

[citace]Sim napsal: Průvodce Marcus, keler 121cm 17kg uloven v hloubce 75m. [/citace]

Ahoj šťastný rybáři.

Blahopřeji, protože znám, jak se chytají keleři, tak bych se chtěl zeptat, jak dlouho jsi s ním bojoval,,,

zdraví

polda

to Polda: Zabral na černou papriku 12/0. Takže byl uloven na pilkovací nářadí a za 20min byl venku.

Fotky od CWC Sweden z Havoysundu. Srpen, měsíc halibutů se blíží...

halík 161cm

Někdy prostě neberou...

145cm

Tiše závidím. :-|

Došky

Gratulácia k prvej medajle ČR na OH .

.....parádní závod a dravá jízda, moc jsem Vávrovi po semifinále nevěřil ale dal to mazácky..divoká voda to je můj druhý největší koníček, tedy byl, za mlada..:-)(Zrmanja-Chorvatsko, tuším rok 1999)

[citace]honza dufek napsal:

.....parádní závod a dravá jízda, moc jsem Vávrovi po semifinále nevěřil ale dal to mazácky..divoká voda to je můj druhý největší koníček, tedy byl, za mlada..(Zrmanja-Chorvatsko, tuším rok 1999)[/citace]

To je masakr

Jo Vávra jel suprácky:-D škoda že ho předjel ten Rambo z Itálie:-?

Při cestě na Soroyu, v jednom capmpu u řeky ve Švédsku.

• Téma ‚Aktuální informace 2012’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!