Tak nam to zase zacina...
Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg
Tak nam to zase zacina...
Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg
to rastoSE: PEKNE!!! My sme tu v r.2011 chytili halika 42kg, ale največší bol videný asi v polovici fjordu, ako idete od chaty na otvorené more. Tam všetci vysýpajú odpadky z filetovania. Držím palce.
Odpovědět
[citace]Glum napsal: V Havoysundu ulovila švédka halíka kolem 100kg [/citace]Ta fotografie je parádní a úlovek samozřejmě také.
Odpovědět
Nazdar lidi,
tak už brousím háčky, skládám švédy, a stříhám metr...:-)) Máme to za 7 na Senju... Doufám, že přijde něco hezkého placatého, nebo něco kulatě ďasového...:-)) Už se mi o těch mrchách šupinatejch i zdá...:-)) Byl jste někdo letos na Senje..? Máte info jak to vypadá...? Letos budeme na jihozápadě...
Hezký den a úspěšné lovy :-))
Mára
Odpovědět
Přeposílám zase info od Šroubka
Team RN hlásí průjezd Stockholmem,vše v pořádku,jasno,teplota 18 stupňů. Půl cesty úspěšně zdoláno, všechny zdravíme.
Odpovědět
Přeji k dnešnímu svátku Šroubisovi a Pavlisovi šťastný dojezd :-D a úspěšný lov na Soroy!!!!:-P:-P:-P
Odpovědět
Další info od Šroubka.
Jsme 500km od Tore a všechno v pohodě,jupíííííí. Staňa už mě liská po rypáku,Pavlis celou cestu spí a Sim pořád jí.
Odpovědět
Hele von si je tam veze místo pilkrů:-P a Michal mu je všechny spocívá,:-D na co pak ty trofejky bude chytat????:-D:-D:-P
Odpovědět
Zase něco od Šroubka
Michal mu už zežral všechny klobásky a tak si šel sednout za volant.
Odpovědět
Mám pocit,že tam jsem s nima. Šroubes poslal zase pár fotek z cesty.
Staňa,Sim a Pavlis ( všimněte si,co má Sim v ruce - jak jsem psal,klobásky už Šroubkovi sežra.... )
Velký a malý,jinak Staňa se Šroubesem
Odpovědět
Staňo, kde jsi toho trollíka našel? Kdyby se to povedlo mě, už bych ho měl na zahradě na skalce :-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
Staňo, kde jsi toho trollíka našel? Kdyby se to povedlo mě, už bych ho měl na zahradě na skalce [/citace]
No mi natrefili taky na jednoho po cestě...
Odpovědět