Hasvik, NO
temperature icon -2°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 0°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon -0°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 6°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace 2012

Tak nam to zase zacina...

Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg

Odpovědět

Hádejte kde to je ? :-)

TO NAKI:Postavou sú rozdielny ale rybárskym duchom stejne obrovský:-D

To jo:-D jak Pat a Patašon:-P:-P velký malý muž 8-)8-)

Poslední info od šroubesa,další už bude podávat sám.

Právě se plavíme na Soroya a už máme supr fotky a velmi zajímavé video,které jsme natočili s Pavlisem. Těšte se!!

Info bude v lokalitách Soroya.....8-O

Prosím, máte někdo info kde se dá dokoupit limit pro vývoz fišlí...?? KOnkrétně mi jde o oblast ostrov Senja kam jedeme.. Někde na Komuně?? Je nějaké oficiální nákupní místo státní správy nebo tak...??

Díky a hezký den :-))

Mára

Táááák, už se to chystá:-))

a máme to za 5... :-))

[citace]rastoSE napsal:

Soroya 2012 - chata Vagaan

Tresky chytáme prevažne v hĺbke od 80 m do 120m na šelfe asi 7km - 11km od chaty.O nachytanom limite nebudem písať( kto tu bol vie o čom hovorím, za 2-3 dni je vybavený). 5 posádok chytá na Roybaity,na množstvo vyhráva 400g velk. L, na trofejky zasa 600g velk.XL vo farbe ružovo žltá.Veľmi veľké množstvo tresiek od 12kg - 16kg, najvačšia treska 25kg, 4 ks - 22,5kg , 10ks - 18kg.Jeden halibut 18kg, asi 5ks okolo metra.Do konca pobytu skúšame vydráždiť už len nejakého pekného halibuta.

Treska 22,5kg na roybait 600g XL žlto/rúžový

[/citace]

Noooooo to si děláš kozy ne ?! Krásné tresky,v kolika jste jich nachytali ? A dáš jsem foto halíka ?

Nějaký pěkný foto těch halíků by to chtělo:-D:-P

[citace]Tulak-Mara napsal:

Prosím, máte někdo info kde se dá dokoupit limit pro vývoz fišlí...?? KOnkrétně mi jde o oblast ostrov Senja kam jedeme.. Někde na Komuně?? Je nějaké oficiální nákupní místo státní správy nebo tak...??

Díky a hezký den )

Mára[/citace]

Ahoj, pokud vím tak to právě vůbec není oficiální způsob. Potřebuješ firmu/živnostníka s licencí pro prodej ryb (obvykle výkupna, neboť pokud je mi známo rybáři-kutraři smí prodávat jen výkupnám - kontrola - kvoty) cena plus mínus 20 NOK/Kg vychází z výkupní ceny, ta firma/živnostník prostě papírově přeprodá ryby za stejnou cenu jako je nakoupila - Ty máš doklad na ryby - jim zbylo na dokladu uvedené množství ryb - které však dejure mají v ten okamžik načerno - obohatili se o něj a stát z toho nic - a to by se právě státní správě nemuselo líbit, takže to některé firmy vůbec dělat nechtějí.

Northwolf, děkuji za info... A já blázen myslel, že v Norsku to funguje jinak, než by to fungovalo v Čechách, kdybychom měli moře...:-P

Na tu Senju resp Vesterály jsem Ti odpověděl na SZ.

Ahoj Mára

Hlásím příjezd na Senju - Rodsand

První parta jela do přílivu, přitáhli kelery 1m+ a že jich bylo!!! Pak jsme jeli my, bohužel do odlivu, 2 slušný doršky, , jednoskvrnka, jinak pár brosem, kellerů.. Nějak nám ti velcí kelleři odjeli... Foto snad přidám zítra. Teď je mlha a prší...:-E

Tromso 26kg ulovena na červenou papriku 12/0.

Průvodce Marcus, keler 121cm 17kg uloven v hloubce 75m.

Zdravím ze Senjy... K fotkám jsem se ještě nedostal ale začali hezcí okouníci a také začalo foukat a lejt jako ve sprcháči.. Humus... Dnes nám to odfouklo od filetárny 2 kolečka do moře.. Jedno se za přílivu po dlouhém lovení za pomoci 2 svázaných bójkovýc tyčí a gafu podařilio vylovit, druhé nás čeká hledat ráno.. Vyjel jsem na moře na 2 hodiny večer když se to trošku uklidnilo a mám 5 hurvínků.. teď ale zase fičí z pohraničí.. Pomalu dochází grog tak já odcházím do pelechu.. :-))

Halibutům zdar.

Mára

• Téma ‚Aktuální informace 2012’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!