Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace 2012

Tak nam to zase zacina...

Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg

Odpovědět

No to je nádherný !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D Krásné ryby jste nachytali,nejvíc mě dala ta kočka jak si kousla do ocasu :-S Videjko mooooooc pěkné. Kdy jste tam byli ? A taky jsem koukal,že treska měla v hubě Cutbait ,chytli jste jich víc 8-) ?

Výprava od 12 do 23. dubna

Cutbait apsolutně nejlepší nástraha.

Typ sleď.

Šel taky dobře na halibuty.

Bohužel jsme velikého uťali......dvakrát!!!!

Pilkry jsme používali také, ale málo.

Ryby byly moc posekané od dalších háčků, a jelikož jsme 95% ryb pouštěli, tak......

Velkých tresek opravdu dost.

Vemte si kočku do rukou a uvidíte, že si do něčeho kousne, např. do ocasu....:-D

to pecana1

Špičkový video, když má někdo trpělivost dát to dohromady, výsledek je úžasný.

Neni co dodat, paráda.;-)

Jo, jo Cutbait, to mi taky šlo...

Ale Kikibute, na MRKu do tebe dost šijou...co se těchto gumek týče:-D

Soroya 2012 - chata Vagaan

Tresky chytáme prevažne v hĺbke od 80 m do 120m na šelfe asi 7km - 11km od chaty.O nachytanom limite nebudem písať( kto tu bol vie o čom hovorím, za 2-3 dni je vybavený). 5 posádok chytá na Roybaity,na množstvo vyhráva 400g velk. L, na trofejky zasa 600g velk.XL vo farbe ružovo žltá.Veľmi veľké množstvo tresiek od 12kg - 16kg, najvačšia treska 25kg, 4 ks - 22,5kg , 10ks - 18kg.Jeden halibut 18kg, asi 5ks okolo metra.Do konca pobytu skúšame vydráždiť už len nejakého pekného halibuta.

Treska 22,5kg na roybait 600g XL žlto/rúžový

600g Roybait som dostal z tresky až na filetárni, zadný trojhák až v bruchu.

Tichá závist,co k tomu více napsat. Nádherné ryby i fotky,velká gratulace. Takové zážitky přeji na severu i mému velkému kamarádovi Šroubkovi,který bude na Soroy pod křídli Sima a Pavlise.

Rasťo Ahoj.

Úprimná gratulácia, Roybaity ktoré si mi objednal sú zabalené, v pondelok odchádzam do Snillfjordu a pevne verím, že pôjdu tresky minimálne tak ako minulý rok na veľké rapaly a trolling. Verím, že sa konečne zavesí aj nejaký halík. Spôsob chytania ktorý si mi poradil vyskúšam. Šťastný návrat.

Jano

[citace]Naki napsal: Tichá závist,co k tomu více napsat. Nádherné ryby i fotky,velká gratulace. Takové zážitky přeji na severu i mému velkému kamarádovi Šroubkovi,který bude na Soroy pod křídli Sima a Pavlise.[/citace]

Naki díííky...my sa,ale brzo potkáme...8-)8-)8-)

sroubek - taky my se asi brzo potkáme - poslední kontrola věcí a už vyhlížím Pandiona, který by měl dorazit asi za hodinku...:-)Jedeme Těšín, Orlová a v Havířově je závěrečné balení - následně vyrážíme směr Sassnitz - když budeš ráno vstávat, už budeme na trajektu - zatím ahoj v sobotu v Oxfjordu...:-D:-D:-D

Ahoj. Pár novinek ze Sandlandu máte opět v komentářích k lokalitám. Loppa Sandland.

[citace]Ota napsal:

Ahoj. Pár novinek ze Sandlandu máte opět v komentářích k lokalitám. Loppa Sandland.[/citace]

To nám sem psát nemusíš, my tě sledujeme všude. :-D:-D:-D

• Téma ‚Aktuální informace 2012’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!