Hasvik, NO
temperature icon -3°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální informace 2012

Tak nam to zase zacina...

Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg

Odpovědět

Cawes Dane konečně si zabodoval ,krásný ryby jen tak dál 8-)8-)8-)

[citace]Duke napsal: A teď máme pop*či, protože začalo foukat a asi do soboty se na dobrý místa vůbec nedostanem. Budem vláčet před přístavem kočky, aby nebyla nuda... [/citace]

Blahoželám ku krásnym úlovkom. V sobotu budeme na teba vspomínať so Šuldom na Otakare.

AHOJ..Chci se zeptat zda to jde stále bez problémů na sever Dán,Švé,Nor pouze na občanku..pas nemám a už není moc času si ho dělat ani nechci utrácet..DÍKES..

[citace]leguan napsal: AHOJ..Chci se zeptat zda to jde stále bez problémů na sever Dán,Švé,Nor pouze na občanku..pas nemám a už není moc času si ho dělat ani nechci utrácet..DÍKES..[/citace]

Je to stále bez akýchkoľvek problémov, nepočul som že by niekto mal s tým problémy.

Tak jsem dostal zprávu o chycení halibuta 210cm / 125kg.Dyrsfjord,Pavel Kepr,v hloubce 30m a není rozpoznat jestli to bylo na Savage Gear,ale nástraha je žlutá.Nepsal tady někdo,že žlutá nástraha ryby odpuzuje,plaší?

2 ZM: Budeš mít fotku?

Je to na www.halibutfishing.cz (ing.Stibranyi).Byl jsem tam začátkem března nepříliš úspěšný.

Tak jsem toho halíka skoukl.krásná ryba.byl chycenej na žlutého platýze Magic Minnow.je tam krásný detail.jednoho mám doma i tuhle barvu.

lacoh ...díky, tušil jsem to ale raději se zeptám..

To je macek ! Ta nástraha je od Kineticu a je to fluorescenční platýs

[citace]ZM napsal:

Tak jsem dostal zprávu o chycení halibuta 210cm / 125kg.Dyrsfjord,Pavel Kepr,v hloubce 30m a není rozpoznat jestli to bylo na Savage Gear,ale nástraha je žlutá.Nepsal tady někdo,že žlutá nástraha ryby odpuzuje,plaší?[/citace]

tak to máme hoši co překonávat:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Fotka bude asi i v blesku :-D

• Téma ‚Aktuální informace 2012’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!