Tak nam to zase zacina...
Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg
Tak nam to zase zacina...
Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg
Halibuti jsou nádherní, jsem strašně zvědavý co nám konec srpna přinese:-):-):-)
Odpovědět
Čau, hlásím se ze Soroy. Dneska jsme vyjížděli chvilku po půlnoci a rekogneskovali jsme terén. Ryby zde jsou, jen je najít... Ikdyž mělo foukat cca 4-6ms, tak na otevřeném moři byly vlny jako kráva. Snad poprvé v životě mě bylo ouzko a málem se vrhnul.
Odpovědět
Chytlo se pár kousků přes metr. Nerez pilker ryby moc nezajímá, větší úspěchy jsou na vláčku - 60-100g hlavička a nějaká gumová ryba, o barvu nani moc nejde.
Odpovědět
Za cca, pul hodinky vyrazime opet na vodu. Moc me nesedi rezim 3-4h spanku, neco na svacinu a hura na vodu. Ale beru to sportovne, az zacne fucet, tak se naspim az az...
Odpovědět
Tak tady opravdu smekám !!!!!!!!!!! 10 letý Oscar z Team Dabutts chytil u Pera Jonassona halibuta 158cm. Borec !
Odpovědět
[citace]kikibut napsal:
Tak tady opravdu smekám !!!!!!!!!!! 10 letý Oscar z Team Dabutts chytil u Pera Jonassona halibuta 158cm. Borec ![/citace]
Koukám, že jsi opravil pc, a jdou ti sem vkládat fotky. Je to tak ?
Odpovědět
[citace]007krivanek napsal:
kikibut napsal:
Tak tady opravdu smekám !!!!!!!!!!! 10 letý Oscar z Team Dabutts chytil u Pera Jonassona halibuta 158cm. Borec !
Koukám, že jsi opravil pc, a jdou ti sem vkládat fotky. Je to tak ? [/citace]
Jo jde to jen u některých fotek . Nejde mi minulá Soroya a nevím proč :-(:-(:-(:-(
Odpovědět
Klobúk dolu-páni! Čo bude ten mládenec chytať, keď bude mať napr. 20 rokov??? :-):-):-). Oscar je perspektívny dorast. Gratulujem a ticho závidím, lebo ja som ešte takúto porciu n e c h y t i l. ;-)
Odpovědět
Jo jde to jen u některých fotek . Nejde mi minulá Soroya a nevím proč [/citace]
Úplně v klidu třeba mě na 007krivanek@seznam.cz nebo ( s dovolením ) Mifakovi pošli pár fotek z té SOROYy , jak jsi psal , že máš odchytáno spoustu velkých ryb na SAVAGE GEAR. My to dáme do formátu, který to tento web přijme. Duke je na rybách a Sima bych tím neobtěžoval. Pomůžeme Ti . Alespoň lidi uvidí , jak se na to chytá.
Odpovědět
[citace]Komboj napsal:
To Honzák:Nazdárek no držim palce ať placku pořádnou lapneš. [/citace]
už by bylo skoro na čase jezdím do Norsko 12 let a pořád se mi nějak velký Halibut vyhýbá :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Protoze moc nefoukalo, tak jsme mohli dal na otevrene more...
Odpovědět
Chytalo se jen na vlacku, 60-100g hlavicka na gume extra nezalezo. Ryby se nam darily v teto velikosti plus par vetsich...
Odpovědět