Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace 2012

• Toto téma obsahuje celkem 943 odpovědí. Do diskuze (135 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 11 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 571. až 585. (celkem z 944)
  • Autor
    Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Halibuti jsou nádherní, jsem strašně zvědavý co nám konec srpna přinese:-):-):-)

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Čau, hlásím se ze Soroy. Dneska jsme vyjížděli chvilku po půlnoci a rekogneskovali jsme terén. Ryby zde jsou, jen je najít… Ikdyž mělo foukat cca 4-6ms, tak na otevřeném moři byly vlny jako kráva. Snad poprvé v životě mě bylo ouzko a málem se vrhnul.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Chytlo se pár kousků přes metr. Nerez pilker ryby moc nezajímá, větší úspěchy jsou na vláčku – 60-100g hlavička a nějaká gumová ryba, o barvu nani moc nejde.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Za cca, pul hodinky vyrazime opet na vodu. Moc me nesedi rezim 3-4h spanku, neco na svacinu a hura na vodu. Ale beru to sportovne, az zacne fucet, tak se naspim az az…

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Tak tady opravdu smekám !!!!!!!!!!! 10 letý Oscar z Team Dabutts chytil u Pera Jonassona halibuta 158cm. Borec !

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

kikibut napsal:

Tak tady opravdu smekám !!!!!!!!!!! 10 letý Oscar z Team Dabutts chytil u Pera Jonassona halibuta 158cm. Borec !

Koukám, že jsi opravil pc, a jdou ti sem vkládat fotky. Je to tak ?

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

007krivanek napsal:

kikibut napsal:

Koukám, že jsi opravil pc, a jdou ti sem vkládat fotky. Je to tak ?

Jo jde to jen u některých fotek . Nejde mi minulá Soroya a nevím proč :-(:-(:-(:-(

Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

Klobúk dolu-páni! Čo bude ten mládenec chytať, keď bude mať napr. 20 rokov??? :-):-):-). Oscar je perspektívny dorast. Gratulujem a ticho závidím, lebo ja som ešte takúto porciu n e c h y t i l. 😉

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Jo jde to jen u některých fotek . Nejde mi minulá Soroya a nevím proč [/citace]

Úplně v klidu třeba mě na 007krivanek@seznam.cz nebo ( s dovolením ) Mifakovi pošli pár fotek z té SOROYy , jak jsi psal , že máš odchytáno spoustu velkých ryb na SAVAGE GEAR. My to dáme do formátu, který to tento web přijme. Duke je na rybách a Sima bych tím neobtěžoval. Pomůžeme Ti . Alespoň lidi uvidí , jak se na to chytá.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Komboj napsal:

To Honzák:Nazdárek no držim palce ať placku pořádnou lapneš.

už by bylo skoro na čase jezdím do Norsko 12 let a pořád se mi nějak velký Halibut vyhýbá :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Tak napred k nam prileteli asi dalsi rybari…

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Protoze moc nefoukalo, tak jsme mohli dal na otevrene more…

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Chytalo se jen na vlacku, 60-100g hlavicka na gume extra nezalezo. Ryby se nam darily v teto velikosti plus par vetsich…

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Pocasi se stale lepsilo…

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Ted je snad 0m/s…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 571. až 585. (celkem z 944)

Téma ‚Aktuální informace 2012’ nepřijímá nové odpovědi.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální informace 2012

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...