Tak nam to zase zacina...
Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg
Tak nam to zase zacina...
Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg
to respi: obojí:-D K rzbaření a pokecu s kamarádama to prostě patří...
Odpovědět
Hodně rybářů, mnoho názorů.
Ruku na srdce chlapi! Většina z nás veze "něco" navíc. Každý, dle rybářské potřeby. Ti co nevezou "nad" pak s úspěchem chlastaj s ostatními, a když je problém, jsou nejchytřejší a nejhodnější.
Odpovědět
[citace]vapno1 napsal:
Hodně rybářů, mnoho názorů.
Ruku na srdce chlapi! Většina z nás veze "něco" navíc. Každý, dle rybářské potřeby. Ti co nevezou "nad" pak s úspěchem chlastaj s ostatními, a když je problém, jsou nejchytřejší a nejhodnější. [/citace]
Ale no tak, nechte toho.
Zde jste v diskusi ,,aktuální info 2012 ,,
Odpovědět
Frýdek + Valašsko taktéž dorazilo v poho na Soroy - Vaagan (1.5.). Ostravákům tedy nezávidím, my ve třech autech hladký průjezd. Dnes vítr prý 8-10m, tak se uvidí...
Odpovědět
Dneska sem dostal SMS od Janka přímo z ostrova Soroya...
Nemají připojení na wifi,tak mi napsal SMS..
Cituju:
Cau, slibil jsem info, ale na Bestermoru neni wifi. Pocasi na hovno, za 6 dnu jednou 3m/s jinak 8-12. Zachytali jsme poradne jen tem den. Nej obecna 119, par metrovek, ale jinak bida. Kolem pobrezi nic, musi se na hloubky 100 az 150m. Muzes to klidne pisnout na rybolov, ja napisi az se vratime. Cau Janek
To počasí hýbe asi všude...:-?:-?
Odpovědět
Moja další otázka potom byla co halibuti?Vše sme si psali přes SMS..
Tyto SMS sem dostal kolem 14:00 ale byl sem na rybách tak sem nemohl dřív podat info..
Zde je odpověď od Janka co halibuti:
Zatim jeden maly 60. Spise se venujem treskam, at mame do beden. Dnes k veceru se to ma trochu uklidnit, tak je skusime na pisku kolem pobrezi. Daleko se vyjet neda. Vitr kolem 10. Tak cau budem bojovat
Odpovědět
Opět se ozval Janek přes SMS.Dneska mají na Soroya téměř bez větru.
Včera v 10:00 halibut 83cm ve 30metrech na gumu.
Dneska mají v plánu být na vodě až do zítřka...
O treskách mi zatím nic nenapsal,jak se jim včera dařilo...
Odpovědět
to šroubek - mám takový dojem, že by měla být nějaká parta na Vaaganu, nevíš o nich něco?...:-|
Odpovědět
[citace]JIMMI napsal: to šroubek - mám takový dojem, že by měla být nějaká parta na Vaaganu, nevíš o nich něco?...[/citace]
Ahoj Jimmi,ne o této partě nevím nic...
Kdo se mi ozval přes SMS tak je pouze Janek.Byl na srazu a tak sme sa domluvili,že se ozve a splnil to..;-);-)
Ještě mi Janek napsal,že ryby sou hluboko 100-150m a sou dál od pobřeží...
Janek se ještě ozve a jak budu něco vědět,tak to sem napíšu...
Jimmi dneska 50 dní..jupíííí
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...