Hasvik, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Aktuální informace 2012

Tak nam to zase zacina...

Averoy - spatne pocasi - silny vitr, rybolov mozny pouze ve fjordu, nejvetsi ryba - treska 7,5 kg

Odpovědět

Potvrzuji, my to máme zítra za 60, začíná to nabírat otáčky..:-P:-P

Několik let jsme jezdili už koncem března,tak to už jsem teď skoro balil.Ale ten květen nám připadá lepší.Taky se nám zdá,že ryby už v dubnu neberou jako brávaly před lety.Před dvěma lety jsme byli konec března na Bakkanu a docela výbuch.Kluci po nás pak nachytali.

musím říct že 87 je hodně daleko

Já to raději počítám na týdny, je to přívětivější, takže to mám za 7 týdnů na soroyu.

Jo na Soroyu bych se rád podíval, ale zrazuje mne ta dálka, pak jsem taky namlsanej Zapou na Loppu. Teď nás tu zase masíruje Sim těma nádhernejma Maledivama a pak mne láká Britská Kolumbie, to si už vůbec můžu nechat zdát. To se nedá prostě stihnout.

8.5. odjíždíme na Bakkan. "Za 60". Pak se uvidí.

Stepe. Asi bych začal Maledivami. Jde o to něž tam může přijít něco špatného. Vím jak to El niňo poničilo v Malajsii. Já bych toho také chtěl ještě hodně stihnout. Lákají mě Seyschely. Jenže je to i otázka času. Již takhle bývám x let každý rok 2 -3 měsíce mimo ČR.

Já bych taky jel nejraději všude, ale prostě to nejde, tolik času není a manželka by mě zabila, jsem rád že mě pustí 2x ročně do světa a nějaký ten pobyt na českých vodách. Taky to má své kouzlo. Je pravda, že na soroyu je to daleko, ale já to beru jako poznávací část dovolené, a nevadí mi sedět v autě i 4 dny. Spojené státy jsem projel od východu na západ z manželkou a řídil jsem sám, akorát ubytko každý den v jiném motelu a to pomůže.

Janku oceňuji Váš správný přístup k cestování. Někdy také jedeme x hodin cestami necestami, ale o tom to je. Není problém navštěvovat známá přelidněná místa, ale naopak. Cestou jsou nepředvídané zážitky např. když bouře sebere část cesty. Vlastní zkušenost Borneo a Sulawesi.Takže Step by měl po maledivách vyzkoušet Soroy a tím se připravit na Britskou kolumbii- je nádherná a nemusí člověk zrovna něco lovit i když tam to jinak nechodí.

My to máme za "75" na Loppu

Soroya

Velká hejna tresek dorazila k pobřeží Soroya, sezóna monster právě začíná.

Soroya

Soroya

Lofoty

Lofoty

Lofoty

• Téma ‚Aktuální informace 2012’ nepřijímá nové odpovědi.