Hasvik, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální info Veiholmen 2016

Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz

Odpovědět

Ta stavba lodi je hodně zajímavá, nikdy jsem nic podobného neviděl. Aspoň neumřu úplně blbej. Jak výkoný motor přijde na tuto loď? Bude mít dvojité dno proti potopení?

Michale, zjistím a dám vědět, Pepa je na rybách :)

Kluci tak výrobu lodi už mate nacvicenou teď by jste se mohli vrhnout na výrobu ponorky ne ???:)

Dnešní lov na long line s místním rybářem dopadl výborně. Chytili jsme spoustu tresek a kelerů, největší ryby měli 90 - 100cm. Chytlo se i několik mníků a 4 máčky. Celkem cca 80 ryb. Jeli jsme zkusit i okouníky, ale neúspěšně. Odův kamarád, který již na místě lovil delší dobu jich měl cca 40. Lovná technika byla long line - 60 háčků s masem na dně. Měli jsme nastražené 2 line na 50 metrech. Okouny jsme lovili na papriky, já na prut a Od na šňůru s 5ti kilovým závažím a sedmi paprikami různých barev - mačkal jen tlačítka, takže mu to jezdilo +- 20 metrů nahoru dolů :) . Takto jsme chytli jen kelery a brosmy. Byla to výborná zkušenost :)

Parada kluci!!!!!! :-)

Přidávám další fotky ze stavby lodi. Pepovi jde práce pěkně od ruky, sám jsem zvědav jak tu loď z kopyta dostane :)

Ahoj Indy, hledim jako blazen. Mohl by jsi prosim k tem fotkam i popsat co to Pepa dela? Postup praci.

Diky

Večerní vyjížďka s Bernym se vydařila.

Pepa chytil rybu kterou jsme nikdo nedokázal identifikovat. Vypadá to na nějaký druh žraloka - zuby to prý nemělo :)

A na závěr největší ryba dne, 101cm a 14kg

Jo ještě k té lodi, tak dvojité dno má a motor max 30hp, jak se staví podrobně dám dohromady zítra :)

Velice pěkné info a dech beroucí fotky. Jako bych tam byl s Vámi.

Zdar chlapi. Shanime na doplneni auta dva az tri pohodovy rybare na vylet na Veiholmen v terminu 30.4.-7.5. Vse zajisteno. Vice info na 602168556

Stavba pomalu pokračuje, loď jsme vyndali z kopyta a Pepa bude pokračovat ve výstavbě. Loď se vyndala z kopyta tak, že se pod vrstvu laminátu napustí voda - viz poslední obrázek, pak už to jde ven samo :)

Sedíme s Bernym na baráku, Pepa dělá loď a ostatní jeli na vodu. Fouká 11 metrů tak jsou na výjezdu na moře. Jsem zvědav jestli něco přivezou. Snad nezmrznou :)

Sedim a cekam na kazdy koment!!! Jsem zvedavej na vysledek jak opice!! :-)

Zdravím celou partu :-)))  Tu výrobu te lodi by jsem fakt chtel videt naživo......u toho laminování si Pepa musel užít pěkně smradu co ??? No jestli to dělá sám musel si pěkně máknout ..........zlaté české ruky .

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!