Hasvik, NO
temperature icon -4°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální info Veiholmen 2016

Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz

Odpovědět

Ahoj, na jakych hloubkach jsou polaci??? Jeste asi hluboko

Polaci jsou na mělčinách, chytáme je na 5 - 20 metrech.

Ahoj a co echoloty, už je máte na lodích?

Klukům se dnes dařilo, nejvíc se chytají polaci a obecnačky. Největší rybou dne je mník 120cm, chycen na 80ti metrech na kousek sledě. Já celý den čekal na velkého mníka s celým sleděm na 150 metrech, marně :)

Ahoj a co echoloty, už je máte na lodích?

Zatím jsme vyměnili na dvou lodích.

Super report, děkuji a držím palce.

Tak to je pecka. Dokonce i vetsi okounik. Tak sbirejte mista, echo s gps uz mate :-). Zdravim kluky

Fakt dobrý, držím palce ať se stejně, nebo i víc zadaří na dalším výjezdu, když počasí dovolí. ;) A takovýchto reportů jen houšť, vždycky se rád podívám na pěkný úlovky z jakékoliv lokality...

Ještě přidávám pár fotek ze stavby nové lodi. Tady zatím jen natřené kopyto, dnes jsem fotky nestihl udělat. Zkusím hned ráno napravit :)

Ráno s Bernym a místním rybářem vyrážíme na vytažení long line, tak se pokusím o nějaké fotky :)

Ráno s Bernym a místním rybářem vyrážíme na vytažení long line, tak se pokusím o nějaké fotky :)

Moc pěkné úlovky, tu loď na fotce budete kupovat?

To kopyto je nase. Koupili jsme ho od mistnich :-). Cely Veiholmen jezdi na tehle lodich :-)

A tohle je nas prvni pokus, tak snad to dobre dopadne. Mame sebou zkusenaka, co se stavbou lodi zivi.

Paráda :) krásné fotky krásné ryby.... Na long line jsem zvědavá!

Přidávám další fotky ze stavby lodi. Pepovi jde práce pěkně od ruky, sám jsem zvědav jak tu loď z kopyta dostane :)

Ta stavba lodi je hodně zajímavá, nikdy jsem nic podobného neviděl. Aspoň neumřu úplně blbej. Jak výkoný motor přijde na tuto loď? Bude mít dvojité dno proti potopení?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!