Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální info Veiholmen 2016

Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz

Odpovědět

Zdar pratele. Tak jsme se dnes odpoledne konecne dostali na ryby. Sice jen na hodinu, ale vyjeli sme!! :-) Prvni rybky dostaly samo svobodu, to je jasny.... a ostatni uz sly do bedny

Krásně se tam zubíte chlapci. Já asi začnu stříhat metr. My s Pepou včera na FORFISHING dokoupili nějaký zásoby na Květen. Tak už jen něco uvázat a mohli by sme vyrazit. Pošlete další komentáře a fotky, až to půjde...

My taky květen,tak že včera přesně za tři měsíce.Už se nemůžeme dočkat.Tak nám je tam pěkně nakrmte,ale nevychytejte.Co cesta,nebylo moc sněhu?

Tak to se potkame😊

My budeme od začatku května do 12 května. A to neděláte dobře kluci ,že jedete až po nás   :-)  :-)

Dnešni ráno😀

Pepo spoléhám na tebe že nám to tam pořádně zakrmiš olovem😁

Dnešni ráno😀

Koukam, že chytáte i na splávek. Nějakej úspěch? Ať se daří.

Lov na splavek je osvedcena metoda naseho pritele Hanse Christiana Vyhulmana pro lov Brosmanu pangasoocasych takze ji tady zkousime a chystame o tom clanek pro National Geografic

Koukám že je tam opět hodnotná sestava ... tak proč já sakra sedím v kanclu :-(

Holzby - Koukám že je tam opět hodnotná sestava … tak proč já sakra sedím v kanclu.

Protože Tě tvoje milá manželka nepustí ke mě na kafe, natož někam na sever :-)) :-)

Holzby – Koukám že je tam opět hodnotná sestava … tak proč já sakra sedím v kanclu. Protože Tě tvoje milá manželka nepustí ke mě na kafe, natož někam na sever :-)) :-)

Ale pustí .... btw .... v září už mám rezervaci :-) a máme volné místo ... nepřidáš se ?

Lov na splavek je osvedcena metoda naseho pritele Hanse Christiana Vyhulmana pro lov Brosmanu pangasoocasych takze ji tady zkousime a chystame o tom clanek pro National Geografic

Tak to je parada, sice jsem se nic nedozvedel, zato slusne zasmal. Fakt me to zajimalo.

My budeme od začatku května do 12 května. A to neděláte dobře kluci ,že jedete až po nás :-) :-)
---Prej jsou tam ryby do konce února a pak až po patnáctým květnu,tak se neraduj.

Tak to se potkame😊
Máme to od 19.května na čtrnáct dní,tak asi jo.-Taky jsi četl že najíždí až po polovině května?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!