Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz
Až do konce dubna platí akce 4500Kč osoba/týden! Více informací na http://www.rybolovsmola.cz
AhojOmlouvám se, za delší odmlku, ale byla jsem v jednom kole. Samozřejmě krom práce a ryb stíhám i místní akce s norama a spoustu zábavy. Dneska jsme vyjeli s Pepou na noc, ale nic slavného to nebylo. Polepším se a to i s fotodokumentací ,). PajaP: Děkuji, za zprávu
hlavně, že jste dojeli v pořádku. Jsem moc ráda, že se vám tu líbilo. Po pár dnech jste byli lokální profíci! Příští rok, si objednejte jen loď
protože vy jste byli největší vydry, stále na vodě! Buky: Ahoj, jsem ráda, že píšeš. Dlouho jsem se nedostala z Veiholnenu, takže houby nevím. Ale plánuji to brzy prozkoumat, jelikož s Bernym vyrazíme opět na pstruhy. Stává se to mou srdcovkou a už se nemůžu dočkat. Telefon je dlouhá historie! Když už jsem měla nový telefon, nešla sim. Teď mám sim, ale telefonu nejde mikrofon. Ovšem krize zažehnána, mám pracovní telefon s norskou i českou simkou.
Ahoj Terezko.V tom pripade mi posli tve norske cislo.Ahoj Dedo
Odpovědět
Poláček na polacích! Pepa si dneska udělal bednu filet a ještě jsme měli grilování. A dále náš nejmladší účastník zájezdu Maty, syn Bernyho :)... Za čtyři hodiny vstávačka, tak snad se nám to vyplatí!
Odpovědět
Opět šichta do ranních hodin, dneska to bylo nárazové, ale nachytáno máme :)... Vzhledem k tomu, že mě stále zrazuje technika a jsem blbec co zapomněl kartu do foťáku, tak fotodokumentace opět není. Pro mne dnešní nejlepší nástrahou na polaky byla menší medovka (žluto-oranžová 5 cm) od Ládi Fialky: " ťuk ťuk, trochu mu povolit a je tam".... Tak panáka a spát!
Odpovědět
Ahoj Pivi , to jsou krásné montáže , už vidím ty mníčky jak se tam třepetají ....Co je to prosím Tebe za provázek , čím je to uvázaně ?
Díky Ota
Odpovědět
ahoj,no je to klasicky drat jestli se nepletu 2 mm. Je to na zkousku treba to ani nebude fungovat,ale zase si rikam proc vymyslet neco sloziteho.Casove je to nenarocne a cenove take😊 Uvidime co to udela ve vode
Odpovědět
Konečně jsem absolvovala výlet na kole na Jostolen. Bylo to báječné, nejsem žádný sportovec, takže vzdálenost a náročnost optimální. Pokud budete mít možnost, určitě na Smolu kola sebou! V cíli mě čekal panáček s Vaškem a Vláďou Zelenkovými :) mistry na polaky.
Odpovědět
no to je dost,ze se taky z Veiholmenu ozvete.Musel to byt super zazitek si takhle vyrazit na kole.
Odpovědět
Zdravím na Veiholmen, především Terku a Bernyho. Máte krásné úlovky a nejen Vy. Je vidět, že se u Vás stále daří. Co pstruzi, už jste je byli prohnat? Nejraději bych tam byl s Vámi. Jo a s kým jste byli na krabech?
Odpovědět