Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Aktuální info Veiholmen 2016
- Toto téma obsahuje celkem 811 odpovědí. Do diskuze (72 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Harty a poslední změna proběhla před 7 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#187609 2.4.2016 v 20:11
Tak kluci!!! Dojeli jste v poradku??? Vyjel nekdo na vodu???
#188109 3.4.2016 v 8:31Asi už to tam mrskaj :).. Tom včera psal, že přijeli v sedm, ale lítali kolem lodí a ubytka.
#188717 3.4.2016 v 19:35Dnes dopoledne David s Kasou rozchození lodí. Cca v 11 hod první výjezd na moře, krásné počasí trocha větru a vlny. Za tři hod pár krásných tresek a mníků. Dnešní den velká spokojenost. Zítra spouštění nové lodi na moře a pak hurá na vodu.
#188720 3.4.2016 v 19:42A fotečka těch pěknejch tresek a mníků by nebyla? Je mě jasný, že máte spoustu práce okolo, ale fotky by určitě potěšili všechny, co teprv seděj doma a “stříhaj metr”.
#188721 3.4.2016 v 20:13Nazdar vsem,
byli jsme na Smøle predminuly tyden, tedy v jinem kempu. Dokonce jsme se jeli na Veiholmen podivat, ale nejak jsme nanasli ten dum… Skoda ze jsem video z prijezdu na lokalitu videl a ted 🙂
Jinak breznova vyprava neni spatna, neb nikdo nikde neni.
Dalsi vypravu na Smølu mame bohuzel az v zari a tamni osazenstvo prijedeme pozdravit.
- Odpověď byla upravena před 8 roky a 7 měsíci uživatelem Duke. Důvod: Odmazal sem html tagy
#188722 3.4.2016 v 20:21Omlouvam se za predchozi zpravu, ale nejak se to potento… tak jeste jednou s jinym prohlizecem a bez specialit norske abecedy
Nazdar vsem,
byli jsme na Smole predminuly tyden, tedy v jinem kempu. Dokonce jsme se jeli na Veiholmen podivat, ale nejak jsme nanasli ten dum… Skoda ze jsem video z prijezdu na lokalitu videl a ted
Jinak breznova vyprava neni spatna, neb nikdo nikde neni.
Dalsi vypravu na Smolu mame bohuzel az v zari a tamni osazenstvo prijedeme pozdravit.
#188723 3.4.2016 v 20:39Omlouvam se za predchozi zpravu, ale nejak se to potento… tak jeste jednou s jinym prohlizecem a bez specialit norske abecedy Nazdar vsem, byli jsme na Smole predminuly tyden, tedy v jinem kempu. Dokonce jsme se jeli na Veiholmen podivat, ale nejak jsme nanasli ten dum… Skoda ze jsem video z prijezdu na lokalitu videl a ted Jinak breznova vyprava neni spatna, neb nikdo nikde neni. Dalsi vypravu na Smolu mame bohuzel az v zari a tamni osazenstvo prijedeme pozdravit.
Ten nepovedenej příspěvek bych mohl smazat, ale zatím ho nechám aby ho viděl kodéři a tuhle chybu odstranily. Napiš prosím přes jaký browser/prohlížeč si příspěvek vkládal a jaký nestandarní znaky si vkládal?
Jako třeba “Smøla”?
Ideálně mě to napiš na mail daniel@rybolovnorsko.cz
Dík.
#190283 4.4.2016 v 21:56Zdravim osadu 🙂
Omlouvam se, ze se ozyvame az ted, ale bylo spousta prace a veci kolem….
Ryby zatim nic extra.. Dnes nam pocasi pralo, ale rybam se moc nechtelo. Snad to zitra bude lepsi. Spousteni nasi nove lodky je bohuzel posunuto na stredu, mozna ctvrtek. Mistnak, ktery ma jerab nema cas… 🙁
Zitra snad uz dame nejaky fotky s rybkama 🙂
Hombre
#192224 5.4.2016 v 22:18Čau, já se rád koukám i na fotky z různých příprav a tak, nemusím mít na každé fotce rybu kolem metru. Za sebe bych poprosil o pár fotek z toho jak budete spouštět loď. A klidně a rád si prohlídnu i fotky z nějakýho vejšlapu po okolí. 😉
#194200 6.4.2016 v 18:40#194202 6.4.2016 v 18:44#194218 6.4.2016 v 18:46#194324 6.4.2016 v 19:15Jo jo,kluci toho mají moc, začátky jsou těžké. K tomu ještě druhá poškozená vrtule během jednoho týdne, to je pech. Snad budeme mít příští týden víc štěstí,střídáme se. Apeluji tak, na nové návštěvníky, ať jezdí opatrně, terén v okolí Veiholmenu je fakt náročný, hlavně pro ty, co tam jsou poprvé, ale fakt stačí jen trochu dávat pozor. A výměna vrtule není zrovna levná záležitost, cca 1800 Noků. Obecná i halibut paráda, co víc si přát, počasí taky super. Přeju klukům, ať jim to vyjde zítra a pozítří, jak ryby, tak zbytek a hlavně už žádné technické problémy. Držím palce…
#194381 6.4.2016 v 19:36Veliká gratulace k úlovkům. Jak píše Berny opravdu je třeba dávat bacha a jezdit opravdu jen kudy se má. On je veliký rozdíl zda jedete místem za odlivu a nebo přílivu. Loni jsem jel místem kde jela druhá loď při přílivu a vše bylo ok, já to měl o pár hodin tak tak. Hlavně na mělčinách toho času moc nenaženete a tak raději s námořnickou rozvahou
#194383 6.4.2016 v 19:41 -
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Aktuální info Veiholmen 2016