Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info Veiholmen 2016

• Toto téma obsahuje celkem 811 odpovědí. Do diskuze (72 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Harty a poslední změna proběhla před 7 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 812)
  • Autor
    pepapol
    Účastník
    (243 odpovědí)

Tak kluci!!! Dojeli jste v poradku??? Vyjel nekdo na vodu???

Terka146
    Účastník
    (192 odpovědí)

Asi už to tam mrskaj :).. Tom včera psal, že přijeli v sedm, ale lítali kolem lodí a ubytka.

Jaki
    Účastník
    (1 odpovědí)

Dnes  dopoledne David s Kasou rozchození lodí.  Cca v 11 hod první výjezd na moře, krásné počasí trocha větru a vlny. Za tři hod pár krásných tresek a mníků. Dnešní den velká spokojenost. Zítra spouštění nové lodi na moře a pak hurá na vodu.

Valhalla
    Účastník
    (56 odpovědí)

A fotečka těch pěknejch tresek a mníků by nebyla? Je mě jasný, že máte spoustu práce okolo, ale fotky by určitě potěšili všechny, co teprv seděj doma a “stříhaj metr”.

jirka75
    Účastník
    (3 odpovědí)

Nazdar vsem,

byli jsme na Smøle predminuly tyden, tedy v jinem kempu. Dokonce jsme se jeli na Veiholmen podivat, ale nejak jsme nanasli ten dum… Skoda ze jsem video z prijezdu na lokalitu videl a ted 🙂

Jinak breznova vyprava neni spatna, neb nikdo nikde neni.

Dalsi vypravu na Smølu mame bohuzel az v zari a tamni osazenstvo prijedeme pozdravit.

• Odpověď byla upravena před 8 roky a 7 měsíci uživatelem Duke. Důvod: Odmazal sem html tagy
    jirka75
    Účastník
    (3 odpovědí)

Omlouvam se za predchozi zpravu, ale nejak se to potento… tak jeste jednou s jinym prohlizecem a bez specialit norske abecedy

Nazdar vsem,

byli jsme na Smole predminuly tyden, tedy v jinem kempu. Dokonce jsme se jeli na Veiholmen podivat, ale nejak jsme nanasli ten dum… Skoda ze jsem video z prijezdu na lokalitu videl a ted

Jinak breznova vyprava neni spatna, neb nikdo nikde neni.

Dalsi vypravu na Smolu mame bohuzel az v zari a tamni osazenstvo prijedeme pozdravit.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Omlouvam se za predchozi zpravu, ale nejak se to potento… tak jeste jednou s jinym prohlizecem a bez specialit norske abecedy Nazdar vsem, byli jsme na Smole predminuly tyden, tedy v jinem kempu. Dokonce jsme se jeli na Veiholmen podivat, ale nejak jsme nanasli ten dum… Skoda ze jsem video z prijezdu na lokalitu videl a ted Jinak breznova vyprava neni spatna, neb nikdo nikde neni. Dalsi vypravu na Smolu mame bohuzel az v zari a tamni osazenstvo prijedeme pozdravit.

Ten nepovedenej příspěvek bych mohl smazat, ale zatím ho nechám aby ho viděl kodéři a tuhle chybu odstranily. Napiš prosím přes jaký browser/prohlížeč si příspěvek vkládal a jaký nestandarní znaky si vkládal?

Jako třeba “Smøla”?

Ideálně mě to napiš na mail daniel@rybolovnorsko.cz

Dík.

Hombre75
    Účastník
    (279 odpovědí)

Zdravim osadu 🙂

Omlouvam se, ze se ozyvame az ted, ale bylo spousta prace a veci kolem….

Ryby zatim nic extra.. Dnes nam pocasi pralo, ale rybam se moc nechtelo. Snad to zitra bude lepsi. Spousteni nasi nove lodky je bohuzel posunuto na stredu, mozna ctvrtek. Mistnak, ktery ma jerab nema cas… 🙁

Zitra snad uz dame nejaky fotky s rybkama 🙂

Hombre

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Čau, já se rád koukám i na fotky z různých příprav a tak, nemusím mít na každé fotce rybu kolem metru. Za sebe bych poprosil o pár fotek z toho jak budete spouštět loď. A klidně a rád si prohlídnu i fotky z nějakýho vejšlapu po okolí. 😉

Indy
    Účastník
    (96 odpovědí)

Kluci asi nemají čas, tak sem něco hodím já 🙂

Na Veiholmenu se 30.3. místnímu domorodci povedl tento krásný halibut, 70kg. :p

Indy
    Účastník
    (96 odpovědí)

Jarda je poprvé v Norsku a už má metrovku 🙂

Indy
    Účastník
    (96 odpovědí)

Tohle mají právě na večeři, tak snad budou mít čas sem dát více informací 🙂

berny72
    Účastník
    (208 odpovědí)

Jo jo,kluci toho mají moc, začátky jsou těžké. K tomu ještě druhá poškozená vrtule během jednoho týdne, to je pech. Snad budeme mít příští týden víc štěstí,střídáme se. Apeluji tak, na nové návštěvníky, ať jezdí opatrně, terén v okolí Veiholmenu je fakt náročný, hlavně pro ty, co tam jsou poprvé, ale fakt stačí jen trochu dávat pozor. A  výměna vrtule není zrovna levná záležitost, cca 1800 Noků. Obecná i halibut paráda, co víc si přát, počasí taky super. Přeju klukům, ať jim to vyjde zítra a pozítří, jak ryby, tak zbytek a hlavně už žádné technické problémy. Držím palce…

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Veliká gratulace k úlovkům. Jak píše Berny opravdu je třeba dávat bacha a jezdit opravdu jen kudy se má. On je veliký rozdíl zda jedete místem za odlivu a nebo přílivu. Loni jsem jel místem kde jela druhá loď při přílivu a vše bylo ok, já to měl o pár hodin tak tak. Hlavně na mělčinách toho času moc nenaženete a tak raději s námořnickou rozvahou

Indy
    Účastník
    (96 odpovědí)

Byl jsem u Sima na nákupech a oblek jsem s malou hned otestoval, XXL mě ani malé není, ale určitě se najde někdo komu padne. Budou k dispozici na zapůjčení na Veiholmenu 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 812)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info Veiholmen 2016

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...